Cum arată fetele cuplului Elwira și Mihai Petre de la Asia Express 4

 Dumba Gabriela
.

Elwira și Mihai Petre de la Asia Express 4 sunt părinții fericiți a două fete, care îi seamănă foarte bine dansatoarei originare din Polonia. Catinca și Ariana sunt energice și curioase, întocmai ca mama lor și s-au bucurat foarte mult când părinții au acceptat provocarea Asia Express 4. Iată cum arată fetele cuplului Elwira și Mihai Petre de la Asia Express 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre sunt foarte permisivi cu fiicele lor și au declarat în numeroase rânduri că nu își țin copilele într-un glob de sticlă, ci le oferă toată libertatea de care au nevoie pentru o copilărie fericită. Catinca (8 ani) și Ariana (3 ani) le calcă pe urmele părinților. Sunt pline de energie, dansatoare, jucăușe și blonde, ca mama lor.

9d9fc40478a7d58ddfdf1a3d0722f6fb_XL9d9fc40478a7d58ddfdf1a3d0722f6fb_XL

Catinca și Ariana Petre au libertatea de a se cățăra prin copaci, așa cum făcea și Elwira în tinerețe. În același timp, însă, este foarte importantă educația lor, motiv pentru care le încurajează în mod constantă să citească și să fie înconjurate de cărți, au spus Elwira și Mihai Petre, citați de avantaje.ro.

Recent, după aventura Asia Express 4, Elwira și Mihai Petre au fost în vacanță în Italia, în zona Toscanei, împreună cu cele două fetițe și nu au ratat ocazia de a vizita faimoasa Galerie Ufizzi, unde se regăsesc și lucrări de-ale lui Botticelli, Michelangelo și Leonardo Da Vinci.

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…’

Citește și: Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram.Este un antrenor celebru

Citește și: Valentin Poienariu de la Next Star va fi tată la 21 de ani. Cine e iubita lui

Cum au reacționat fetele când Elwira și Mihai Petre le-au anunțat că pleacă la Asia Express 4

Mihai și Elwira Petre au decis să accepte provocarea Asia Express și au plecat împreună pe Drumul Împăraților. La început, cei doi au purtat discuții lungi înainte de a se decide dacă să plece în aventura vieții lor sau nu. Mihai și Elwira Petre au două fetițe, pe Catinca, în vârstă de 8 ani și pe Ariana, în vârstă de 3 ani.

Drept urmare, decizia de a pleca la Asia Express nu a fost una chiar atât de ușor de luat.

Totuși, în momentul în care a aflat că părinții ei sunt pe cale să plece la Asia Express, Catinca a fost cât se poate de fericită, a strigat de bucurie, spunând că părinții ei sunt eroi. Fetița este o mare fană a emisiunii Asia Express.

Catinca, în cele din urmă, i-a convins pe Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express.

Fetița noastră e fana emisiunii, se uita la fiecare episod, a avut o mare contribuție la decizia noastră. S-a bucurat faorte tare, am discutat cu ea, a contribuit la decizie fetița cea mare, Catinca. Până la urmă ne-a convins‘, a spus Mihai Petre, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton