De ce trebuie să se întoarcă Maria Ciobanu în SUA. Ionuț Dolănescu: „Din păcate, mama...”

 Mirea Roxana
.

Maria Ciobanu locuiește de mai mulți ani în America, însă, după o pauză de doi ani, artista a revenit în România. Cu toate că și-ar fi dorit să stea mai mult pe meleaguri româmești, Maria Ciobanu este nevoită să se întoarcă în SUA și asta din cauza problemelor de sănătate de care suferă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista are aproape 84 de ani și și-a anunțat retragerea de pe scenă în anul 2017. Totuși, aceasta încă le cântă celor dragi atunci când poate. Nu de mult timp, Maria Ciobanu, care locuiește de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, a revenit în România, după o pauză de doi ani.

17212062_410156535995618_7619509870575140011_o17212062_410156535995618_7619509870575140011_o

Chiar dacă a petrecut multă vreme peste Ocean, artista este mereu emoționată când se întoarce pe meleaguri românești. Ba chiar, Maria Ciobanu își propusese că stea cât mai mult timp în România, însă este nevoită să se întoarcă în America după luna septembrie. Fiul artistei, Ionuț Dolănescu, a oferit mai multe detalii referitoare la această situație.

Citește și: De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România:”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…”

Citește și: Ce pensie primește Maria Ciobanu în America.Este uriașă pe lângă cea acordată de statul român!

Citește și: Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta:„O fetiță dulce'

Citește și: Ce profit au făcut Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute.Riscă o amendă de două ori mai mare

De ce trebuie să se întoarcă Maria Ciobanu în SUA

Chiar dacă Maria Ciobanu și-ar fi dorit să stea cât mai mult în România împreună cu soțul ei, Mircea Câmpeanu, aceasta trebuie să se întoarcă în America. Motivul ar fi reprezentat de temperaturile scăzute din timpul iernii. Drept urmare, Maria Ciobanu preferă să stea pe perioada iernii în California, acolo unde clima este mai blândă. În anul 2017, artista a fost doagnosticată cu o formă acută de astm, iar medicii i-au recomandat i-au recomandat să locuiască în regiuni cu temperaturi blânde. Pe de altă parte, Ionuț Dolănescu a declarat că nu crede că mama lui va mai reveni pe scenă, însă vocea ia rămas la fel de frumoasă și chiar le cântă celor dragi atunci când este posibil.

Din păcate, mama nu va rămâne în ţară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale. Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot. La 84 de ani are însă vocea intactă şi la fel de frumoasă. Ştiu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiaţi amici. Aşa s-a întâmplat la finele lui iulie, când Maria Ciobanu a cântat două sau trei melodii la botezul nepoţelului Stelianei Sima. Dar astea sunt ocazii foarte rare', a declarat Ionuţ Dolănescu, fiul artistei Maria Ciobanu, pentru playtech.ro.

Ce face artista în România

Maria Ciobanu a povestit la un moment dat că afecțiunea de care suferă ar fi fost provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul vremii. „Nu am vicii, iar de fumat, nici nu vreau să aud. Nu cred că există un dușman mai păcătos. Eu am și pătimit din cauza tutunului, pentru că am inhalat fum în timp ce cântam și așa m-am trezit cu astm bronșic', dezvăluia Maria Ciobanu la un moment dat.

Acum, artista se bucură că se află în România. Ionuț Dolănescu a spus că mama lui se bucură de clipe de relaxare în zona Ardealului, la rudele din partea soțului ei. De asemenea, alături de Maria Ciobanu se află și Camelia, fiica ei, alături de care locuiește în California.

„Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu. Am venit să îmi văd nepoții, să îmi văd copiii.

Am de gând să nu mai plec. Vreau să stau aici, dar acum nu știu, doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Am venit împreună cu soțul meu, normal, suntem amândoi. Cu sănătatea sunt bine. Cei apropiați m-au primit cu multă iubire, lucru care îmi place mie cel mai mult, a declarat Maria Ciobanu pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton