Cum arată Diana Dumitrescu, însărcinată în 7 luni, în costum de baie, la plajă

 Oana Pantazi
.

Însărcinată în 7 luni, Diana Dumitrescu a plecat să se relaxeze în vacanță la mare, acesta urmând a fi, cu siguranță, ultimul sejur în doi pe care îl petrece actrița, fiindcă familia ei se va mări cât de curând. Iată ce bine arată Diana Dumitrescu în costum de baie în ultimul trimestru de sarcină!

Deși sarcina ei este, practic, pe ultima sută de metri și bebelușul „lovește destul de tare”, Diana Dumitrescu a ales să evadeze puțin din agitația Bucureștiului în Constanța, orașul ei natal. „Ultima oară când am fost la ecografie mi-au spus că este copilul foarte mare… Eu am avut 3, 6 kilograme şi am fost mare. Eu sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. Probabil o să fie mare, vedem cum o să fie. E greuţ. Apasă foarte tare în anumite locuri. Mă loveşte destul de tare”, spunea Diana luna trecută și iată că a depășit cu bine momentele dificile.

„Da, e băiat”

Într-un interviu recent, actrița a deconspirat și sexul bebelușului, pe care, de fapt, își propusese să-l țină secret până la naștere… „Da, e băiat. Sperăm că se menţine băiat până la nouă luni! Voiam să ţin asta pentru noi şi am zis că nu spun”, a povestit Diana Dumitrescu, care a vorbit și despre interdicțiile cărora trebuie să le facă față, nu puține, de altfel.

„Nu prea mai am voie sa fac nimic. Mă aplec foarte greu. Nu am voie să mă plimb. Repaus cât se poate. O să mă duc la plajă. La umbră, sub umbrelă. La cafeaua de dimineaţă nu am putut să renunţ. În rest, beau apă, suc. Am mai băut din când în când la cină şi două degete de vin, mi-a zis doctoriţa că e OK', a adăugat actrița.

Se pare că Diana a respectat cu strictețe indicațiile medicului și că nici micuțul nu se grăbește încă să vină, deoarece mămica lui și-a mai permis o ultimă vacanță la malul mării alături de soțul ei, Alin Boroi. Vedeta a postat câteva fotografii și pe contul său de socializare, iar fanii au complimentat-o, atât pentru fericirea care i se citește pe chip, cât și pentru dezinvoltura cu care își poartă burtica în costum de baie. Iată ce bine arată Diana Dumitrescu în ultimul trimestru de sarcină!

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton