Cum arată și cu se ocupă fiul Elisabetei Lipă, la 25 de ani: „De vreo doi ani, a început să mă întrebe dacă am nevoie de bani”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu se ocupă fiul Elisabetei Lipă, la 25 de ani. Fosta sportivă și soțul ei, Cornel, trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună un fiul, pe nume Dragoș, care a studiat la o facultate de prestigiu din Elveția și a pus bazele propriei afacere. Recent, fosta canotoare a vorbit cu mândrie despre fiul ei, susținând că tânărul de 25 de ani s-ar fi oferit, în ultimii ani, să-și susțină financiar familia. Iată în ce domeniu activează acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu se ocupă fiul Elisabetei Lipă, la 25 de ani. Elisabeta și Cornel Lipă au un singur copil. Dragoș are 25 de ani și locuiește de ceva vreme în Elveția, acolo unde a urmat cursurile unei facultăți de business. Deșu nu i-a călcat pe urme, fosta canotoare a mărturisint că este mândră de parcursul profesional al fiului ei, mai ales prin prisma faptului că și-a urmat vocația. Tânărul este pasionat de tehnologie și lucrează în domeniul criptomodelor. De câțiva ani, acesta și-a câștigat independența financiară și, nu de puține ori, le-a propus părinților să-i ajute cu bani.

eli-99aeli-99a

Cine este și cu se ocupă fiul Elisabetei Lipă. În cadrul aceluiași interviu, președinta Federației Române de Canotaj a vorbit despre cel mai mare regret al său. Aceasta a susținut că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii, însă este nespus de mândră de reușitele lui Dragoș, care a intrat de curând în lumea antreprenoriatului.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Elisabeta Lipă: „Sportul își lasă amprenta. Vorbim și de niște urme pe care le lasă…'

Citește și: Elisabeta Lipă, moment emoționant la TV. De ce a izbucnit în plâns: „Cel mai greu moment al vieții mele”

Citește și: Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Actrița a probat și rochia de mireasă: 'Ne-am hotărât, în sfârșit…'

Citește și: Serialul Clanul revine cu sezonul 2, din 19 februarie. Ce schimbări aduce noul capitol

Cum arată și cu se ocupă fiul Elisabetei Lipă, la 25 de ani

Dragoș Lipă a absolvit o facultate de prestigiu din Elevția și are propria afacere în domeniul IT. De câțiva ani, acesta se întreține singur și nu uită să-și întrebe părinții dacă au nevoie de susținere financiară. Elisabeta Lipa este extrem de mândră de fiul ei, însă regretă că nu are mai mulți copii.

„Băiatul meu a împlinit 25 de ani și este născut între două olimpiade. Am ieșit campioană olimpică în 1996, am făcut pauză, pentru că viața fără un urmaș nu are sens, așa am simțit eu că trebuie să fac. Nu am niciun regret în viață, îmi pare totuși rău că nu am mai mulți copii, dar în viață nu poți să le ai pe toate.

Am un băiat cuminte, a învățat la Geneva, mă bucur că de vreo doi ani a început să mă întrebe dacă am nevoie de bani, lucru care este un sentiment foarte frumos pentru un părinte. El face cu plăcere ceea ce face, îi merge bine. De când a plecat să studieze în Geneva, el și-a ales facultatea. Era în primul loc în topul facultăților de business. L-am încurajat în tot ceea ce a vrut să facă', a susținut aceasta, în cadrul emisiunii MI-Th Influencer.

Fosta canotoare, dezăvuiri despre sora ei

În urmă cu șapte ani, Elisabeta Lipă și-a pierdut tatăl, un moment extrem de dureros în familia acesteia. Fosta sportivă are o soră mai mare, diferența de vârstă dintre cele două fiind de cinci ani. Aceasta a făcut atletism de performanță în anii tinereții.

„Mama mea a împlinit 92 de ani, iar tata a murit acum 7 ani. Eu mai am o soră mai mare cu cinci ani decât mine, ea a fost atletă. Are 1,80 și eu am 1,83. Eu în liceu am făcut baschet și trebuia să fii înaltă', a mai dezvăluit ea.

„Când făceam sport, aveam zile în care mă spălam și zilnic'

Elisabeta Lipă a dezvăluit câteva amintiri din perioada în care practica canotaj de performanță. Fosta sportivă își amintește că era nevoită să-și spele părul după fiecare antrenament, însă a renunțat la ceastă rutină cu timpul.

Eu nu folosesc fixativ, nu-mi place. Mie îmi place ca părul să fie curat. Când făceam sport, aveam zile în care mă spălam și zilnic. Dacă antrenamentul era greu și transpiram mult nu mai puteam să stau cu el ud. Eu acum l-am educat atât de bine încât  mă spăl pe cap o dată pe săptămână', a încheiat fosta sportivă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton