Cum arăta Cristina Spătar înainte de operaţiile estetice? Până la 46 de ani, cântăreaţa a lăsat zeci de mii de euro la estetician

 Dumba Gabriela
.

Despre Cristina Spătar se spune că nu este doar „Regina R&B', ci şi „prinţesa operaţiilor estetice'. La ultima numărătoare, Cristina Spătar avea în colecţie în jur de 10 operaţii estetice pentru care a investit vreo 40.000 de euro, dar şi multe terapii de înfrumuseţare menite să o scape de riduri.

Cristina S bCristina S b

Cristina Spătar recunoştea, prin 2006, că şi-a făcut o rinoplastie în Italia pentru care a scos din buzunar 8.000 de euro. Cântăreaţa spunea atunci că o deviaţie de sept a trimis-o la estician şi nu un moft: „Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar daca te atinge cineva', a povestit Cristina, mult mia mulţumită de feluul în care arăta: „De cate ori îmi vedeam filmarile, aveam impresia ca am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie'.

De-a lungul anilor, Cristina Spătar a bifat şi o liposucţie, a scos grăsimea de pe unde n-a reuşit să o dea jos cu sportul şi şi-a ridicat şi posteriorul. Medicul estetician, Chawi Youssef, făcea lumină în tabloide, în privinţa operaţiilor estetice ale Cristinei şi era de părere că „regina R&B' are chiar mai multe operaţii decât declară. „Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare', a spus medicul.

Fostul iubit, Mirco Maschio, i-ar fi plătit unele dintre operaţii

În urma cu 13 ani, tabloidele scriau că afaceristul Mirco Maschio, iubitul de atunci al Cristinei i-ar fi plătit acesteia operaţiile estetice menite să o scape de complexe.

Cristina şi-a marit de trei ori sânii, o singură dată însă în timpul relaţiei cu fostul logodnic, cel care de altfel a ales ca aceştia să fie medii, şi nu „XXL, cum şi-ar fi dorit artista.

În urmă cu 10 ani, cântăreaţa a avut nevoie şi de un lifting facial, pentru înlăturarea ridurilor specifice vârstei de 36 de ani. De asemenea, Cristina şi-a ridicat tot la un estetician şi sprâncenele.

 

Sursa foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton