Karmen, totul despre nuntă și botezul copilului. Vor fi două evenimente separate | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Frumoasă și talentată, Karmen este o revelație a lumii muzicale. Dar când au apărut zvonurile că ar fi și însărcinată, interesul asupra ei a crescut brusc. N-a vorbit deloc despre acest subiect până acum, dar a acceptat să o facă special pentru VIVA!, într-o ședință foto de excepție și un interviu exclusiv în care spune… tot!

Poate pentru unii poate părea prematur, dar… ai fost cerută în căsătorie?

Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Totuși, v-ați gândit dacă veți face nunta și botezul împreună?

Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine.

Ai modelul familiei foarte bine implementat, tu provenind dintr-o familie unită. Ce înseamnă familia pentru tine?

Pentru mine familia înseamnă rădăcină, pentru mine familia înseamnă locul de unde noi, ca oameni, am primit anumite principii, locul în care învățăm să iubim, să facem primii pași, să spunem primele vorbe. Când vorbesc despre familie, aduc în discuție și un loc, pentru că, pentru mine acasă este acolo unde este familia. Acasă nu înseamnă o casă, o locuință, ci acolo găsești iubire, acolo unde găsești înțelegere, acolo unde găsești respect, sprijin, acolo unde mergi cu încredere și știi că ești iubit necondiționat și acceptat indiferent de situație. Sunt mândră să spun că provin dintr-o familie unită și, având un model atât de frumos, îmi doresc ca și familia mea să fie una unită, una foarte greu de destrămat și una care, indiferent de circumstanțe, nu va fi dezechilibrată. O familie care trece împreună prin bine și rău.

Revista VIVA! poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei, începând cu data de 1 martie și se vinde împreună cu un CHOKER cadou, la prețul special de doar 9,90 lei.

Coperta VIVA! martie

Coperta VIVA! martie

 

Karmen și Bogdan CăplescuKarmen și Bogdan Căplescu

Citește și: Cum și-a anunțat Karmen părinții și iubitul că este însărcinată: 'Era șocul prea mare' | EXCLUSIV

Citește și: Karmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidă

FOTO: Instagram, Vlad Andrei 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton