Cum arată cele 3 fete ale lui Puya. Melissa și Iuliana apar în videoclipurile lui

 Dumba Gabriela
.

Puya este și un familist convins, nu doar un rapper cu atitudine de băiat rău. Mândru de cele trei fete ale sale, Puya le-a adus la filmările videoclipurilor lui și chiar recent au filmat un clip nou, ce va fi lansat în curând, în care apar fetele mari, Melissa și Iuliana. Iată cum arată cele trei fete ale lui Puya!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2011, Puya s-a căsătorit cu Melinda Gărdescu și este un soț iubitor, dar și un tată implicat pentru cele trei fiice ale sale. Cea mai mare dintre fete este Melissa, care s-a născut în anul 2010, iar Puya recunoaște că el este mai sever decât soția lui, în creșterea fetelor, pentru că „cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește”.

2_fetele-lui-puya2_fetele-lui-puya

Puya le-a avut la filmările noului său videoclip, „Lie”, pe cele două fete mai mari, Melissa, 11 ani, și Iuliana ,9 ani. Ele apar în diferite ipostaze, semn că s-au bucurat din plin de această experiență.

„Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi OK!', a spus Puya pentru Click!.

Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani.

Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală', povestea Puya în trecut.

Chiar dacă majoritatea bărbaților își doresc să aibă băieți, Puya este extrem de încântat de faptul că are doar fete, pe care le iubește enorm.

„Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei', a mai spus acesta.

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă’

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu…’/ EXCLUSIV

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim

Ce fel de tată e Puya

Puya e căsătorit cu Melinda din 2011, cea pe care a cunoscut-o în anul 2006, când aceasta termina clasa a XII-a. Atunci cei doi și-au început povestea de iubire.

Soția cântărețului este o prezență discretă în spațiul public, foarte rar apare la evenimente, nici interviuri nu acordă și nici la emisiuni de televiziune nu participă.

Într-un interviu, Puya a și dezvăluit cum e el ca tată și recunoaște că este sever cu cele trei fete ale sale.

„Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata.

Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!', a povestit Puya la „Exclusiv VIP', emisiunea lui Cristi Brancu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton