Carmina Olimpia Cotfas, reprezentanta României în finala Miss Universe: „Aș vrea să arăt lumii că...”

 Martin Lorena
.

Ce aspirații are Carmina Olimpia Cotfas, reprezentanta României în finala Miss Universe. Carmina Olimpia Cotfas a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Aceasta a vorbit recent atât despre aspirațiile sale, cât și despre modul în care i s-a schimbat viața. Tânăra speră ca la finala desfășurată în Israel să obțină coroana supremă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmina Olimpia Cotfas a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Aceasta s-a simțit extrem de mândră după ce a fost încoronată și speră să obțină tot primul loc și la finala Miss Universe din Israel. Tânăra a vorbit recent atât despre aspirațiile pe care le are de la viață, cât și de la concurs. Carmina a povestit despre modul în care i s-a schimbat viața de când a primit marele premiu.

Carmina-Olimpia-Cotfas-1Carmina-Olimpia-Cotfas-1

Aceasta a vorbit inclusiv despre familia sa și despre cerințele pe care le are de la viitorul partener de viață. Se pare că părerea fraților ei este foarte importantă.

Citește și: Cine este Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România 2021.Face modelling de la 14 ani

Citește și: Miss Universe România 2021, implicată fără voia ei într-un scandal cu droguri:”Nu încurajează ceea ce a făcut acel băiat”

Citește și: Lidia Buble, sărut pasional cu un bărbat necunoscut, la Asia Express.Estera a răbufnit

Citește și: Gabriela Prisăcariu a arătat chipul fiului său și al lui Dani.Cu cine seamănă micuțul Tiago

Ce aspirații are Carmina Olimpia Cotfas, reprezentanta României în finala Miss Universe

Carmina Olimpia Cotfas a fost desemnată ca fiind cea mai frumoasă femeie din România. Aceasta luptă pentru demontarea mitului „Frumoasă, dar nu foarte inteligentă'. Tânăra de 20 de ani susține că s-a lovit de multe ori de această preconcepție.

Din păcate, m-am lovit de această preconcepție destul de des (frumoasă, dar nu tocmai dotată intelectual, n. red.). Încă trăim într-o societate care are acest stereotip, dar cred cu tărie că Bianca (Bianca Tirsin, fosta Miss Universe România, n. red.) și eu facem eforturi să doborâm părerea asta prin cauzele pe care le susținem și prin impactul pe care îl avem din postura de Miss', a spus ea pentru FANATIK.

Cum i s-a schimbat viața

Aceasta susține că viața ei s-a schimbat radical după ce a câștigat titlul de Miss România. Ea este de părere că acum trebuie să aibă grijă ce afișează deoarece se consideră un lider de opinie. Mai mult, ea în acest moment militează pentru educația copiilor și pentru egalitatea de șanse.

'Este o responsabilitate enormă să fii Miss România. Mi s-a schimbat radical viața, efectiv, de când am primit coronița. Acum îmi dau silința să demonstrez lumii că este mai mult decât ceea ce se vede în spatele unui Miss și că merităm să fim susținute, ajutate și să avem sprijinul românilor', a spus ea pentru sursa citată.

Tânăra este de părere că fiecare persoană ar trebui să aibă același acces la educație și sănătate.

„Eu, în prezent, militez pentru educația copiilor și pentru accesul egal la sănătate și tratament', a spus ea.

Carmina Olimpia se implică în tot felul de proiecte pentru a susține cauzele sociale. Aceasta consideră că are o mare resposabilitate în acest moment și este de părere că ar trebui să ofere un exemplu pozitiv lumii.

Viața mea s-ar schimba instant, de la sine. A fi Miss Universe înseamnă să fii un lider, un om de cuvânt pentru întreaga lume. Aș vrea să arăt lumii că au pe cineva care să îi reprezinte, la care pot să ceară sfaturi, că pot să meargă la acea persoană cu orice problemă și o va rezolva într-un fel. Dar, ca Miss Universe, dacă voi avea onoarea să fiu aceea, mi se vor lărgi perspectivele', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

„Mă uit, cu siguranță, la coronița de Miss Universe'

În ceea ce privește premiul cel mare și titlul de Miss Universe, Carmina visează să ajungă în primele poziții. Chiar dacă nu va fi pe primul loc, speră să se numere în primele 20 de poziții.

'Target? Mă uit, cu siguranță, la coronița de Miss Universe. Îmi doresc totuși să obțin măcar prima calificare pentru România în top 20', a spus ea pentru aceeași sursă.

În ceea ce privește ținuta pe care o va purta la Gală, Carmina Olimpia Cotfas este foarte încântată. Rochia este creată de un designer israelian cu origini românești.

'Pentru mine acest eveniment are o dublă bucurie. În primul rând, pentru că Miss Universe are loc acest an în Israel şi în al doilea rând pentru că rochia pe care Miss Universe România o va purta în finală este creată de un designer israelian, dar cu origini româneşti', a mai spus ea.

Carmina Olimpia Cotfas își dorește să devină profesor

Ardeleanca a povestit că cel mai mare vis al său este să devină doctor în istorie. Ea își va scrie licența anul acesta și deja știe tema pe care o va aborda.

'Sunt pasionată de istoria medie, îmi doresc să îmi dau licența pe cartea veche în Transilvania medievală, iar apoi urmează alte proiecte în domeniu', a mai spus tânăra.

Cel mai mare obiectiv al său este să se dezvolte intelectual. Se consideră o persoană curioasă, care adoră să își împărtășească cunoștințele cu cei din jur. Acesta este și motivul pentru care își dorește să devină profesor de istorie.

'Cu siguranță, sunt îndreptată spre cariera mea intelectuală, îmi doresc să mă dezvolt cât mai mult. Sunt o persoană foarte curioasă căreia în place să învețe și să împartă cunoștințele cu toată lumea. De asta, foarte des o să auziți de la mine că vreau să fiu profesoară și că îmi doresc o carieră în domeniul pe care îl studiez', a mai spus ea.

Reacția familiei la pictorialele în costum de baie

Aceasta a fost întrebată cum a reacționat tatăl ei când a văzut-o pozând în costum de baie. Se pare că bărbatul o susține și îi înțelege profesia.

Ce a zis tata când am pozat în costum de baie (râde cu poftă, n. red.)? Cred că e un sentiment care îl încearcă orice tata la un moment dat. Până acum, știu că e mândru de mine. Cu siguranță, au fost și momente mai tensionate, dar are încredere în mine și știe că tot ceea ce fac este profesional, că sunt model profesionist și proba costumul de baie este un must', spune, cu umor, Carmina.

Ce așteptări are Carmina Olimpia Cotfas de la viitorul iubit

Aceasta a subliniat care sunt principalele calități pe care viitorul partener trebuie să le aibă. Printre acestea se numără încrederea, stabilitatea și susținere morală.

'În primul rând trebuie să îmi arate că are încredere și să mă sprijine în tot ceea ce fac. E foarte important, mai ales că un Miss are responsabilitate în fața întregii lumi, de aceea este important să știe că are un stâlp acasă. Pentru mine, în acest moment, familia este stâlpul de susținere și mi-au fost alături în fiecare moment, mai rele sau mai bune. Și, normal, să mă iubească, așa cum sunt.', a spus ea.

Carmina are o relație foarte bună cu frații ei, care mereu au avut un cuvânt de spus în privința băieților cu care ea s-a afișat.

Frații mei îl analizează din cap până în picioare. Până acum, au corespuns, avem gusturi bune (râde, n. red.). Am noroc că am frați, nu aș putea să îmi imaginez viața fără frații și sora mea', a continuat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton