Cum arată casa în care s-a mutat Sore, după despărțirea de tatăl fiicei sale: „Partea de jos este genială. Dormitorul...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată casa în care s-a mutat Sore, după despărțirea de tatăl fiicei sale. În luna iunie, artista anunța că s-a separat de Mircea Julean, avocatul cu care a format un cuplu timp de opt ani. Din relația celor doi, a rezultat o fetiță, care a venit pe lume în anul 2016. În toamna acestui an, artista s-a mutat din locuința în care stătea cu tatăl fiicei sale, susținând că și-a îndeplinit visul de a avea propriul cămin. Iată cum arată casa artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sore și Mircea Julean au format un cuplu timp de opt ani. În anul 2016, aceștia au devenit părinții unei fetițe, pe nume Erin. În urmă cu jumătate de an, artista a anunțat că ea și tatăl copilului au ales să meargă pe drumuri separate. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, aceasta susținea că s-a maturizat în această relație și că preferă să păstreze discreția cu privire la motivele separării. Ulterior, artista s-a mutat în casă nouă alături de fiica ei, îndeplinindu-și visul de a avea propria locuință. De-a lungul anilor, aceasta a locuit cu chirie și s-a mutat de mai multe ori.

s9-2s9-2

Cum arată casa în care s-a mutat Sore, după despărțirea de tatăl fiicei sale. Pe rețelele de socializare, au apărut primele imaini cu căminul artistei. Aceasta și-a amenajat spațiul după bunul plac, având grijă să șină cont și de dorințele fetiței sale. Turul casei sale a fost făcut de Liviu Teodorescu, cei doi colegi de breaslă fiind implicați într-un proiect imobiliar.

Citește și: Sore s-a mutat în casă nouă, după divorț:”Am gândit-o eu de la început”

Citește și: Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Ce au făcut la prima lor întâlnire:„A venit la mine și…'

Citește și: Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital.Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei:„L-au cunoscut la ziua mamei mele'

Cum arată casa în care s-a mutat Sore, după despărțirea de tatăl fiicei sale

Liviu Teodorescu și Sore fac parte dintr-un prioiect comun și au fost provocați să-și prezinte locuințele în mediul online. Finalistul de la „Tecunosc de undeva' a fost cel care a făcut turul casei artistei. Locuința se desfășoară pe două niveluri și a fost amenajată după bunul plac al lui Sore.

Parterul este format dintr-o bucătărie minimalistă open-space, în nuanțe de gri, maro și negru, o baie pentru oaspeți și un living  în culori nude, cu o canapea mare și confortabilă. În completarea lor se alătură și o mică grădină, perfectă pentru o cină într-o seară de vară, compunerea unei piese în aer liber sau pentru un joc în zăpadă, iarna.

„Partea de jos este genială, este totul open-space, ai loc, simți că respiri. Și asta mi se pare superb într-o casă! Dacă ar fi să aleg un loc în care aș vedea-o pe Sore să scrie o piesă, cred că aici în living ar fi, sincer. Eu cred că aici aș fi inspirat', a afirmat Liviu după ce a descoperit parterul casei.

„Fix așa cum mi-am imaginat că este dormitorul lui Sore'

La etajul casei se află un dressing spațios, cu multe zone pentru haine și cu un spațiu destinat machiajului. Tot aici se află și dormitorul matrimonial în nuanțe de bej, alb și negru.

„Dormitorul este fix așa cum mi-am imaginat că este dormitorul lui Sore dinainte să calc pe-aici. Îmi place foarte mult desenul de pe perete. Mi se pare că vorbește despre echilibru, despre simetrie. Și asta inspiră Sore tot timpul. Mi se pare o femeie echilibrată, care știe ce vrea, care e foarte liniștită și orice s-ar întâmpla, are drumul ei și merge așa pe el', a concluzionat Liviu după ce a văzut designul dormitorului ei.

Cum arată camera fetiței lui Sore

De la etaj se urcă într-o mansardă de poveste, locul dedicat fiicei lui Sore. Deși este open space, mansarda este delimitată vizual într-o frumoasă zonă de joacă și într-un spațiu cu rol de dormitor. În plus, există și o baie cu desene pe pereți, creată pentru fetița sa, în care toate elementele sunt joase, la nivelul ei.

„Wow, deci asta e fix o mansardă de-aia cum mi-am dorit să am când eram copil! Doamne, cât de frumos e! Mamă, ce de jucării! Mi se pare genial! Dacă aș avea o fetiță, cu siguranță asta ar fi camera ideală. Pur și simplu. Trebuie să fac niște poze înainte să plec că poate se va întâmpla și la noi… cine știe?! Camera mea de când eram mic nu arăta așa, cred că atât era toată casa atunci când eram mic. Dar nu înseamnă că regret ceva, am avut o copilărie superbă, le mulțumesc alor mei și îi iubesc din suflet', a încheiat Liviu Teodorescu.

Sursa foto: Captură Video & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton