Ce părere are Jenna Ortega, protagonista din serialul Wednesday, despre România. Victor Dorobanțu, alias Thing: „A fost o conexiune între mine și ea”

 Laciu Andreea
.

Ce părere are Jenna Ortega, protagonista din serialul Wednesday, despre România. Jenna Ortega, actrița care joacă rolul Wednesday în serialul de pe Netflix, a fost foarte încântată de țara noastră. Actorul care i-a dat viață lui Thing, Victor Dorobanțu, a dezvăluit o serie de detalii inedite din culisele proiectului. A fost unul dintre ultimii trei magicieni de la noi din țară care au rămas după un proces riguros de casting, dar a primit șansa vieții lui după ce l-a impresionat chiar pe Tim Burton în persoană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Jenna Ortega, protagonista din serialul Wednesday, despre România. Era deja cunoscut în țară ca magician, dar viața i s-a schimbat radical după ce a fost ales pentru serialul Wednesday de pe Netflix. Este primul lui rol, iar prima dată când a ieșit din țară a fost cu avionul către premiera proiectului în Statele Unite ale Americii, la business class. A fost un șoc pentru el să lucreze cu niște nume atât de cunoscute din industria de la Hollywood, iar acum personajul lui este adorat de milioane de oameni din toată lumea.

victor-dorobantu-1-2victor-dorobantu-1-2

Ce părere are Jenna Ortega, protagonista din serialul Wednesday, despre România

Tim Burton și-a dorit neapărat ca un magician să joace rolul lui Mânuță. Ultimii trei care s-au întâlnit cu regizorul și au încercat să îl convingă au fost Antonio Satiru, Vlad Grigorescu și Victor Dorobanțu, dar cel din urmă a fost norocosul care a primit această șansă.

„Eu eram în Ploiești și am primit un telefon de la cineva, de la o agenție de casting din București. Mi s-a spus pe scurt că sunt chemat la un casting cu Tim Burton și am închis telefonul. M-a sunat de câteva ori femeia respectivă. Tim Burton a ținut neapărat să joace Mâna un magician, păstrând legătura din filmele vechi. Au considerat ei că un magician este perfect pentru rolul ăsta, deși noi avem memorie musculară, ceea ce nu îl ajută pe Thing.

Ăsta a fost norocul meu care m-a adus aici, că eram un magician cunoscut. Pe short list am rămas eeu, Vlad Grigorescu și Antonio Satiru. Era Vlad Grigorescu, mult mai bun ca magician decât mine… Am vorbit cu Tim Burton de parcă era fratele meu. Am plecat toți trei pe gânduri. A ieșit o tanti pe geam, a strigat după mine, m-a chemat.

A doua zi, m-a sunat o altă femeie și mi-a spus să ies cu capul pe geam și să țip că am luat rolul. Nu îmi venea să cred. Inițial a stat pe lângă Buftea, nu știu ce nu a fost ok acolo, am dat o petrecere, un grătar, apoi s-a mutat de acolo”, a povestit Victor Dorobanțu, în podcastul lui Speak.

Jenna Ortega, încântată de România

Actrița din rolul principal, la fel precum colegii ei de serial, a fost cucerită de țara noastră. Victor Dorobanțu a dezvăluit acum ce detaliu a încântat-o cel mai mult.

Mulți au lăudat România, în special Jenna Ortega, că: „Băi, la voi în România chiar e safe să mergi și noaptea pe stradă'. Jenna mergea noaptea pe BMX (n.r. bicicletă) prin Centrul Vechi, n-avea nicio treabă. Chiar îmi spuneau că avem accent de vampiri.

A fost o conexiune între mine și Jenna. Eu nu știam că o să facem scena aia cu pinky swear. Tim Burton avea chestia asta, ne spunea că știm scenariul, să improvizăm. Și mie și lui Jenna ne ieșea, lăsam pe Thing să vorbească cu ea. E o chestie psihologică în care faci atât de multe chestii cu o parte din corp încât capătă o altă personalitate.

E super mișto, ea râde cu noi pe set, când pornesc camerele, ea deja plânge. (n.r. Jenna Ortega) Nu au vorbit despre personaj pe set, s-au respectat reciproc. (n.r. Jenna Ortega și Christina Ricci) Niciun departament nu se compara cu românii, ei își dădeau tot interesul, chiar încercau să facă și chestii pe lângă, făceau de toate”, a completat Victor Dorobanțu, vorbind despre Jenna Ortega.

Victor Dorobanțu, în lacrimi la filmări

Primul lui rol a fost chiar în serialul Wednesday. Toată această experiență i-a transformat total viața, așa că era de așteptat ca prima zi de filmare să fie una memorabilă pentru îndrăgitul magician.

„În prima zi de filmare, erau deja set-urile construite. În mod normal se evita să vezi set-urile în timp ce se construiau. Nu mi-e rușine să spun asta, am rămas blocat, m-am dus și am plâns de fericire la baie. La prima filmare îmi duduia inima.

Când am ajuns la filmare, nici mâna nu mai stătea la locul ei. Cel mai bine m-am înțeles cu Luis Guzman. Mi-a spus că ne înțelegem foarte bine pentru că noi bem pălincă și ei beau tequila. I-a plăcut atât de mult încât și-a făcut ziua de naștere de două ori.

A cerut să vină lăutari, să se bea doar pălincă și vin românesc, proțap și chestii… Am început în septembrie și am terminat prin martie. Mulți s-au simțit bine și au rămas aici și de sărbători. Am terminat în martie anul ăsta filmările. Am avut momente când ne plimbam prin centrul vechi și zicea lumea că uite ce seamănă aia cu Catherine Zeta-Jones”, a concluzionat Victor Dorobanțu.

Sursă foto: Facebook, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton