Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. Cine va locui cu ea: „Mă simt în siguranță”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. În urmă cu o săptămână, fosta concurentă de la Puterea Dragostei anunța că urmează să se mute din apartamentul în care locuia cu Alex Zănoagă. Acum, bruneta locuiește într-o casă aflată la marginea Bucureștiului și le-a oferit fanilor un tur al noului ei cămin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. Aflată în plin proces de divorț de Alex Zănoagă, Simina a decis că are nevoie de un nou început, așa că a părăsit apartamentul în care locuia cu tatăl copilului ei. Recent, bruneta susținea că își dorește să aibă parte de liniște și că vrea să fie singură. Aceasta s-a mutat în casa părinților ei și a recunoscut că atmosfera este cu totul diferită. Simina a făcut și un tur al casei și, deși mărturisește că mai este mult de treabă, se simte mai bine ca niciodată și și-a amenajat spațiul după bunul plac.

casa-1casa-1

Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica și cine va locui cu ea. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că a găsit, în locuința părinților ei, liniștea și siguranța de care avea nevoie. La rândul său, Alex Babicioiu este alături de partenera sa și o ajută la montarea mobilei și la amenajat.

Citește și: Cum a început relația dintre Alex Bobicioiu și Simina Loica:”Când am sărutat-o prima dată…”

Citește și: Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica:”Te iubesc și…”

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:”Nu am niciun motiv să mă plâng”

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația'

Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica

Simina Loica a mărturisit că lucrările de renovare se vor întinde pe o perioadă mai lungă de timp, însă, deocamdată, este mulțumită de atmosfera din noua ei casă.

„Este multă treabă. Avem parterul care este făcut să stăm până anul viitor. Și mai avem mansarda, unde vrea tati să facă o cameră foarte mare, să lase tot ce avem noi jos, sus să fie doar camera lui Domi și o baie, atât.

Aici în casă e și Domi și părinții mei și Bobi. Mie îmi place atmosfera așa, sunt mai prietenoasă, îmi place să stau să povestesc, să am ce să învăț, decât să stau singură. De la oricine înveți ceva', a susținut Simina Loica potrivit wowbiz.ro.

„Aici mă simt în siguranță'

Bruneta a susținut că se simte în siguranță în casa părinților ei și are mari planuri în ceea ce privește amenajarea. Casa se află la marginea Bucureștiului, motiv pentru care bruneta susține că are parte de liniște.

„Mai avem multă treabă. Încă nu ne-am mutat, eu am dormit o singură noapte sau două aici. Mai bine să stau în casa părinților mei, decât în chirie la un străin. Mă simt altfel și știu că nu mă scoate nimeni mâine afară dacă s-a săturat de mine. Aici mă simt în siguranță mereu.

Nu am apucat să facem prea multe, dar o să facem, pentru că ne dorim să fie frumos și să ne simțim bine când intrăm în casă. E puțin departe de oraș, sunt 18-20 km până la intrare în București. Îmi place că e liniște, nu mai am vecini. Important e ca Dominic să fie sănătos, că dacă e el bine, eu pot să dorm și într-o cameră', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

„Nu am aruncat pozele cu Alex'

Pe frigider, Simina Loica a lipit mai multe fotografii de familie, însă în niciuna nu apare tatăl copilului ei. Aceasta a susținut că încă are pozele cu Alex Zănoagă, însă consideră că nu este potrivit ca acestea să mai apară prin casă.

Nu am aruncat pozele cu Alex, încă le am. Dar am zis să nu mai apară prin casă, că nu cred că îl încântă că am eu poze cu el', a susținut bruneta.

Sursa foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton