Ce spune Simona Gherghe despre serviciul all-inclusive din Turcia: „Am venit cu destul de multe îndoieli”

 Borcilă Andreea
.

Ce spune Simona Gherghe despre serviciul de all-inclusive din Turcia. După ce s-au întors recent din Grecia, întreaga familie a decis să plece într-o altă vacanță de vis. Vedeta tv a fost surprinsă de destinația aleasă, despre care are numai cuvinte de laudă. Celebra prezentatoare de la postul Antena a avut amintiri neplăcute din Turcia, însă de data asta a fost fascinată. Iată ce a declarat Simona Gherghe! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe a plecat într-o altă vacanță alături de soț și de copii. După ce s-au întors din Grecia, întreaga familie a optat pentru un resort din Turcia. Prezentatoarea de la Mireasa, marca Antena 1, le-a povestit fanilor de pe rețelele sociale întreaga experiență. 

simona-gherghe-1simona-gherghe-1

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de zece ani, dintre care ultimii patru sunt de căsnicie. Și-au unit destinele în fața altarului în 2018, apoi au devenit părinții a doi copii, Ana și Vlad. 

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Citește și: De la ce pornesc certurile între Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan:„Important e că ne așezăm la masă și discutăm'

Citește și: Cristina Șișcanu are ambii părinți internați în spital și nu-i poate vizita:„Nu am putut să fim împreună din cauza…'

Citește și: Cum a aflat fiica lui Aurelian Preda cine este mama ei biologică:„E verișoara mea, adică nepoata tatălui'

Ce spune Simona Gherghe despre serviciul de all-inclusive din Turcia

Vedeta tv se bucură, în prezent, de o vacanță binemeritată în Turcia, alături de soț și de copii. Simona Gherghe le-a povestit fanilor de pe rețelele sociale întreaga experiență, spunând că, de data asta, a rămas plăcut surprinsă de destinația aleasă. Prezentatoarea tv recunoaște că, în trecut, nu a avut parte de experiențe memorabile, însă nu a fost cazul și de data asta. 

Noi suntem în vacanță în Turcia. Cred că v-am mai spus că am venit așa cu destul de multe îndoieli în ceea ce privește Turcia și sistemul ăsta all-inclusive, pentru că înainte să avem copiii, am mai fost de două ori și nu ne-a plăcut deloc. De la faptul că era prea cald până la mâncare, în fine, nu a fost ce trebuie.

Însă, acum, este senzațional aici și nu resimțim deloc căldura. Pentru că grădina în care ne aflăm se află într-un parc și nu sunt țânțari. Până acum ne plăcea Grecia, însă acum ne place Turcia.

Vara asta am decis ca toate vacanțele să le facem împreună cu copiii. Practic, doar noi doi o să fim plecați numai trei sau patru zile. O să filmez eu începutul de sezon în Istanbul și Răzvan o să vină și o s stea într-o pauză de filmare, trei zile, cu mine.

Mi se pare că e cel mai benefic lucru pentru copii, chiar dacă și noi avem nevoie de timpul nostru, însă am remarcat că cele mai importante salturi, din toate punctele de vedere -mental, emoțional, fizic- se întâmplă în vacanțe, când sunt liberi, când sunt la mare. (…) Vreau să le creăm amintiri, că, de fapt, copiii cu asta rămân, le-a mărturisit Simona Gherghe fanilor ei, în cadrul unui InstaStory.

Ce a pățit Simona Gherghe în vacanța din Grecia 

Vedeta le-a mărturisit urmăritorilor ei că a uitat să ia asigurările de călătorie și s-a întâmplat să aibă parte de momente de panică. Ana, fiica Simonei Gherghe a ajuns cu febră în Grecia, iar vedeta a decis să meargă de urgență la spital. Medicul pediatru a diagnosticat-o cu amigdalită acută. Pentru a fi sigură de acest verdict, Simona a mers la un alt medic, care i-a pus același diagnostic.

Vreau să vorbesc despre ce ni s-a întâmplat în vacanța în Grecia. De obicei sunt foarte organizată, când vine vorba despre călătorii, dar acum, pentru că este o perioadă aglomerată, cu oboseală, cu copii, aveam în minte să fac asigurările de sănătate și evident că am uitat.

Febra ei a persistat foarte mult, vreo 30 de ore de febră puternică și imediat la 3 ore urca. Ana este un copil care nu face febră și mi-am dat seama că ceva nu este în neregulă și m-am dus să o mai vadă un doctor.

Un consult banal a costat 120 de euro. În total, ne-a costat 200 de euro. Ana a fost pusă pe antibiotic. Banii erau decontați dacă am fi avut o asigurare de călătorie pe care o facem permanent, nu plecam fără.

Sfatul meu este să faceți aceste asigurări, char dacă dați 200 de lei, dar puteți recupera niște bani. Este 200 de lei pentru toată familia, pentru patru persoane, a povestit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Sursă foto: arhivă, Instagram, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton