Cum arata casa lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor: "Viața la țară să știți că e frumoasă..."

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Zmărăndescu a acceptat să facă parte din competiția Survivor România, însă nu a rezistat prea mult timp în competiție. Astfel, s-a întors acasă și a revenit la activitățile sale de zi cu zi. Pe contul său de socializare, le-a arătat câteva imagini internauților din casa sa, dar a ținut să precizeze și faptul că își dorește să se îngrașe la loc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România, unde a petrecut 71 de zile. Faimosul a avut parte de momente extrem de dificile la Survivor România, a slăbit 25 de kilograme și s-a confruntat cu mai mulți colegi de echipă. Însă, totul s-a terminat, iar acum se bucură de liniștea din sânul familiei sale.

catalincatalin

Ba chiar mai mult, pe contul său de socializare, le-a arătat fanilor ce viață bună duce. A postat câteva imagini cu casa sa, dar a ținut să le precizeze faptul că are de gând să se îngrașe la loc, așa că început deja să lucreze la asta.

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.Ce probleme a avut cu legea

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune’

Citește și: Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri:„Mai fumam niște iarbă, din când în când’

Cum arata casa lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor

În anul 2019, Cătălin Zmărăndescu a decis să se mute la Târgoviște. Acolo, fostul concurent de la Survivor are o casă frumoasă, o grădină îngrijită, dar și peste o sută de păsări și doi câini de pază. Imediat cum s-a întors din Republica Dominicană, a revenit în sânul familiei și a avut grijă să se „repare” pe toate planurile.

De curând, luptătorul K1 le-a arătat internauților cum își pregătește mâncarea, sub atenta supraveghere a soției sale. Se pare că Faimosul avea poftă de niște cocoșei la ceaun, dar și de o ciorbă adevărată de țară, așa că a decis imediat să își satisfacă poftele.

„Ne-am băgat la tăiat păsări. Sarcificăm câțiva cocoși. Păi nu merităm și noi ceva bun? Avem poftă de niște cocoșei la ceaun, de o ciorbiță de cocoș. Viața la țară să știți că e frumoasă. Așa că noi, țăranii ăștia, că facem vouă în ciudă, orășenilor”, a transmis Cătălin Zmărăndescu. 

Cătălin Zmărăndescu a avut halucinații la Survivor

Luptătorul a declarat că a avut halucinații în timpul competiției. „Aveam impresia că simt parfumul nevestei mele, ai senzația că sunt copiii lângă tine…’.

Totodată, a zis să s-a speriat destul de tare în momentul în care a văzut cât de mult a slăbit: „Când m-am văzut prima dată, am sunat-o pe nevastă-mea, de ce nu mi-ai zis ce rău arăt? (…) Înainte eram încurajat hai, burtosul meu.’, a spus Cătălin Zmărăndescu.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton