Denise Rifai are un mare regret: „Mi-am dorit foarte mult să am copii. Sunt chestiuni...”

 Miniosu Alexandra
.

Denise Rifai a dezvăluit unele detalii nebănuite din viața ei sentimentală. Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că deși și-a dorit foarte mult să aibă copii, atunci când era mică, nu știe dacă va deveni vreodată mamă. De asemenea, în ciuda durității cu care e percepută, poate, de multe ori de telespectatori, recunoaște că are temeri, la fel ca orice om. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai a scos la iveală câteva detalii nebănuite din viața ei sentimentală. Într-un interviu, gazda emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' a vorbit, printre altele, despre cea mai mare dorință a sa din copilărie. Când era mică, șatena voia foarte tare ca atunci când va fi mare să aibă copii. Însă, cu timpul, aceasta a realizat că viața trăită e foarte diferită față de cea imaginată.

denise-rifai-copii-1denise-rifai-copii-1

Denise Rifai are mii de fani în toată țara. Dovadă e numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare. Aceștia sunt cu ochii pe ea în fiecare ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', admirând-o pentru profesionalismul său. De când a devenit persoană publică, aceasta a păstrat însă o oarecare discreție în privința vieții personale, astfel că nu se știu prea mult despre acest capitol. Recent, ea a acceptat însă să vorbească despre dorințele ei, dar și despre neîmplinire sale.

Citește și: Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei:”Este cel mai bun antrenor al meu”

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări' și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar petrece sărbătorile de Paște în orașul natal:”Vreau să merg la mormântul părinților mei”

Citește și: Cum a fost surprinsă Andreea Esca, atunci când credea că nu o vede nimeni.Reacția vedetei când a văzut că e filmată

Denise Rifai are un mare regret: și-a dorit să aibă copii de tânără

De curând, Denise Rifai a oferit un interviu amplu pentru kanald.ro. Prezentatoarea TV a atins mai multe subiecte, printre care și viața ei personală și sentimentală. În ciuda imaginii sale dure, care e percepută deseori de public, aceasta recunoaște că e un om normal și sensibil, față de cum își imaginează lumea. În același timp, ea a recunoscut că are temeri, neîmpliniri și dorințe, la fel ca orice persoană.

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că, atunci când era mică, își dorea foarte mult să aibă copii atunci când va crește. Cu toate astea, nu știe dacă va deveni mamă vreodată. Spune ea, între timp a învățat că viața trăită e foarte diferită față de cea imaginată.

„Nu știu dacă voi deveni mamă vreodată'

Dacă ar fi să aibă copii, Denise Rifai crede că ar fi o mamă bună. Consideră ea, asta ține însă de Dumnezeu.

„Nu stiu daca voi deveni mamă vreodată. Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni… Eu mi-am dorit foarte mult să am copii când eram mai mică. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată. Cred că aș fi o mamă bună daca ar fi să am copii', a declarat Denise Rifai pentru sursa citată.

Denise Rifai: „Visul meu a fost mereu să am o familie'

Într-un interviu pentru Fanatik, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, a vorbit, acum ceva timp, despre viața privată, în special cea sentimentală. De-a lungul timpului, vedeta de televiziune nu a vorbit prea mult despre acest aspect, care a stârnit mari curiozități în lumea mondenă.

Denise Rifai a spus că-și dorește foarte mult o familie, dar nu vrea să grăbească lucrurile prea mult. Cât despre o posibilă nuntă, ea a precizat că va purta cel puțin trei rochii de mireasă, atunci când va veni ziua cea mare.

„Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă, cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni. Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin. Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat', a mărturisit Denise Rifai, mai demult.

De altfel, Denise Rifai spunea și cum ar trebui să arate bărbatul care ar putea să o impresioneze. Deși a încercat să evite subiectul, vedeta a mărturisit, în cele din urmă, că este o persoană împlinită, care duce o viață frumoasă, alături de un bărbat.

„Viața mea personală îmi doresc să o țin doar pentru mine. Sunt convinsă că înțelegeți această opțiune și vă mulțumesc pentru asta. Ce pot să spun e că mă simt bine, am o viață frumoasă, împlinită. Și cu siguranță putem vorbi despre lucruri generale.

Ai spus bine „perfect pentru Denise’, pentru că fiecare femeie își dorește acel bărbat care pe ea ar împlini-o; poate că același bărbat nu ar fi pe placul altei femei. Eu îmi doresc mult ca bărbatul de lângă mine să fie foarte inteligent, să îl admir și să îmi dea acea încredere că vom fi alături în momente importante. Sunt o femeie independentă, pe picioarele ei, pragmatică, pot face față multor situații dificile de una singură, nu despre asta este însă vorba, ci despre a avea alături un partener pe măsură', mai dezvăluia ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton