Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei: "Nu ne plângem"

 Oana Pantazi
.

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei. Fosta profesoară de română și fiica ei locuiesc într-un apartament cu două camere, iar condițiile nu sunt dintre cele mai bune. Cu toate acestea, mama, acum în vârstă de 83 de ani, și fiica ei adolescentă, care în curând împlinește 17 ani, nu se plâng.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei. Fosta profesoară de română care a devenit mamă la 66 de ani a ținut, la vremea respectivă, prima pagină a tuturor publicațiilor din România și nu numai. Interesul față de povestea femeii celei mai în vârstă care a devenit mamă era uriaș. Iată însă că, odată cu trecerea timpului, oamenii au uitat de ele și de povestea lor emoționantă… Fiindcă nu e ușor pentru o mamă acum octogenară să-i ofere fiicei sale adolescente toate cele necesare dintr-o pensie modestă.

adriana-iliescu-1024×576-1adriana-iliescu-1024×576-1

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei

Adriana Iliescu și fiica ei locuiesc în vechiul apartament din Drumul Taberei al fostei profesoare de română, apartament în care nu s-au schimbat prea multe odată cu trecerea timpului. Imaginile cu locuința celor două, apărute la RTV, au fost surprinse în anul 2018, însă același decor era și în 2005, atunci când s-a născut Eliza și televiziunile au filmat la ele acasă. Adriana Iliescu și fiica ei nu trăiesc în cele mai bune condiții, iar asta se poate observa cu ușurință din imaginile surprinse. Una dintre camere, zugrăvită într-o nuanță de bleu pal, are mobilă foarte veche, ferestrele sunt tot cele de pe timpuri, iar pe niște scaune sunt niște ghivece cu flori. Singurul care face notă discordantă este pianul, pe care sunt așezate o mulțime de fotografii, vaze de flori și cărți. De asemenea, în casă există o bibliotecă și multe icoane.

Adriana Iliescu a povestit că nu a investit în reamenajarea casei, deoarece banii i-a folosit pentru educația fiicei sale.

Citește și: Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că a născut-o la 66 de ani: „A avut lacrimi în ochi și…”

Citește și: Fiica Adrianei Iliescu a devenit adolescentă! Eliza are 16 ani și vrea mai multă libertate: „Mama ei nu este permisivă, o ține foarte din scurt”

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emil Boc.Cezara a ajuns vedetă pe Internet

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu, infectată cu COVID-19. Prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei este în carantină, în Turcia

Ce pensie are Adriana Iliescu

Cei care au văzut cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica sa își imaginează, probabil, că Eliza nu are aceleași șanse ca alți copii la educație, din cauza lipsurilor materiale. Tânăra, care pe 16 ianuarie va împlini 17 ani, este însă o elevă eminentă, iar după terminarea liceului își dorește să facă două facultăți, iar apoi să îmbrățișeze aceeași profesie ca mama sa. Adriana Iliescu face mari eforturi pentru a-i asigura fiicei sale toate cele necesare și a-i da o educație pe măsură. Iar asta deoarece fosta profesoară de română are venituri extrem de modeste.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm!

Nu ne plângem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vară pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit ca să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, mărturisea Adriana Iliescu, în trecut.

După recenta majorare din septembrie, pensia Adrianei Iliescu ar mai fi crescut cu circa 300 de lei. La acest venit se adaugă și bursa de merit a Elizei, în valoare de 250-300 de lei.

Ce se va întâmpla cu Eliza după moartea mamei sale

Orice părinte își face griji pentru viitorul copilului său, însă Adriana Iliescu s-a gândit, cu siguranță, de la bun început la ce se va întâmpla cu Eliza după moartea sa, dat fiind că ea este acum o mamă octogenară cu o fiică adolescentă. Cu toate că are o vârstă înaintată, fosta profesoară este totuși optimistă și mărturisește că abia așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare. Asta nu înseamnă însă că nu s-a asigurat din timp că Eliza nu va rămâne singură pe lume și lipsită de posibilități materiale

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ține să îmi văd copila bine. Iar dacă totuși ceva se întâmplă, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grijă doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro și care este și nasul fetiței”, a declarat Adriana Iliescu.

Foto: Facebook, România TV

Vezi şi cum să cureţi rosturile de la gresie!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton