Zodii de apă - care sunt și ce caracteristici au

 Lupescu Anca
.

Există zodii de apă, de foc, de aer și de pământ. Pe lângă faptul că este împărțită în 12 semne, roata zodiacală este împărțită în patru elemente: aer, apă, foc și pământ. În timp ce aceste semne posedă fiecare puterea și provocările proprii, elementul care le guvernează se pretează la o sumedenie de puncte comune.

Zodii de apă – caracteristici

Extrem de imaginative, semnele de apă sunt predispuse la creativitate, vise vii și intuiții acute. Semnele de apă își „simt” drumul prin lume, bazându-se pe instinct și emoție pentru a se ghida.

Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Zodiacul și elementele sunt împărțite în semne feminine (Pământ și Apă) și masculine (Foc și Aer); această distincție nu este legată atât de mult de gen, cât de dihotomia dintre yin și yang, sau energia internă pasivă, receptivă, față de energia activă, proiectată, exterioară. Semnele de apă feminine, Racul, Scorpionul și Peștii au tendința de a purta energie; o primesc de la cei din jur, o interiorizează și, de multe ori, o rețin mai mult decât este necesar sau hrănitor. 

Semnele de apă în dragoste

Sensibilitatea acută a semnelor de apă este adesea protejată de o distanțare inițială. Acești oameni nu pot avea încredere în interiorul lor sensibil cu oricine. Pentru că simt profund și rănesc ușor, este de înțeles că sunt mai perspicace decât alte semne atunci când vine vorba de deschiderea camerelor inimilor lor oceanice.

Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci. Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

În dragoste, semnele de apă tânjesc după reasigurare din partea partenerului lor prin cuvinte și atingere fizică. Ei au nevoie să se simtă în siguranță înainte de a se simți suficient de siguri pentru a împărtăși întreaga lor personalitate. 

Odată ce siguranța este asigurată, stilul de atașament al zodiilor de apă poate fi destul de intens în amploarea și în atracția sa. Acești oameni se scufundă adânc și se țin bine. 

Sentimentul de stabilitate este esențial pentru apă; fără un vas care să o țină sau un țărm care să o lege, riscă să se usuce sau să se reverse. Adesea, semnele de apă caută această stăpânire prin intermediul relațiilor lor romantice, sperând că o altă persoană le va oferi un port sigur. 

Femeia Leu. Caracteristici ale zodiei, temperament și cu cine este compatibilă

Deloc surprinzător, limitele în cadrul relațiilor sunt o luptă permanentă pentru apă, acest lucru se leagă din nou de reținere. Este dificil pentru ei să nu se revarse asupra celorlalți și viceversa; uneori este greu pentru semnele de apă să determine unde se termină nevoile și dorințele partenerului lor și unde încep ale lor. 

Singură, apa este și pe bună dreptate se simte fără formă, dar lecția pentru semnele de apă este de a găsi forma în eșafodajul propriei lor personalități mai degrabă decât în amestecul tulbure al încurcăturilor lor romantice. 

Semnele de Apă – calități

Semnele de apă sunt predispuse la schimbări drastice de dispoziție, iar la locul de muncă trebuie să se ferească de o abordare de tip „totul sau nimic”, care îi poate face să pară extremiști sau haotici în ochii celorlalți. 

Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Semnele de apă au nevoie de medii de lucru stimulative, deoarece stagnarea de orice fel este o stagnare periculoasă pentru ele. Canalizate corespunzător și provocate eficient, semnele de apă au potențialul de a fi expansive și absolut iluminatoare

Rac

Racul, guvernat de Lună, are reputația de a fi cel mai emoțional în exterior și cel mai nostalgic dintre oamenii de apă. 

Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Racii pot evada în nostalgia unui trecut idealizat care nu s-a petrecut niciodată. 

Scorpion

Emoțiile Scorpionului sunt extreme, întunecate, profunde și misterioase. Scorpionul este semnul cel mai receptiv și cel mai secretos din punct de vedere emoțional din zodiac. Fidel modalității sale fixe, emoțiile Scorpionului sunt pe cât de conținute și controlate, pe atât de extreme.

Bărbatul Scorpion – trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

Pești

Peștii ar putea fi semnul de apă prin excelență. Persoanele din zodia Pești sunt super sensibile și foarte ușor de rănit; au nevoie de parteneri care să le împărtășească sentimentele, oferind în același timp stabilitate și structură. 

Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Peștii ar putea fi sufletul tău pereche dacă ești în căutarea unei uniuni spirituale și nu te deranjează lacrimile. Tu ești artistul, visătorul, iubitorul enigmatic al tuturor lucrurilor eterice. 

De aceea, dintre toate semnele, s-ar putea să fii cel mai greu de prins, dar odată ce dragostea se instalează, inima acestei zodii e foarte sensibilă, iar mintea Peștilo se aprinde de foc cu pasiune și romantism.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton