Cum arată astăzi Mariana, cea mai grasă femeie din România în 2013. Avea 240 de kilograme și medicii îi dăduseră un an de trăit!

 Dumba Gabriela
.

În 2013, cazul Marianei Buică ajunsese în atenția publicului, iar Cătălin Măruță se angajase să o ajute să trăiască. Era, la vremea aceea, cea mai grasă femeie din România și medicii îi dăduseră doar un an de trăit. La doar 25 de ani, Mariana cântărea 240 de kilograme. Astăzi este un alt om!

Mariana BuicăMariana Buică

Au trecut aproape șapte ani de când o vedeam pe Mariana Buică pe canapeaua lui Cătălin Măruță. Printre lacrimi, tânăra în vârstă de 25 de ani atunci, recunoștea că a pierdut lupta cu kilogramele. Cântărea 240 de kilograme și speranța de viață era maxim un an în condițiile respective.

A urmat o operație de micșorare a stomacului și în doar un an, Mariana slăbise deja 104 kilograme și Măruță o ajuta, în 2014, să-și găsească un iubit.

„Spre deosebire de anul trecut, acum mă pot mișca mai mult, reușesc să fac curățenie în casă, prin curte. Vreau chiar să mă angajez ca manichiuristă, pedichiruistă, orice… Acum am mai multă încredere în mine și caut un iubit, dar nu găsesc. Fostul meu iubit m-a lăsat pentru că eram prea grasă, iar acum mă caută. Dar știți cum e, nu mă mai interesează pe mine… M-a lăsat la greu…. Lumea este invidioasă pe mine acum, și printre complimente sincere sunt oameni pe care îi simt că nu se bucură cu adevarat pentru mine', spunea Mariana în 2014.

Mariana Buică se pregătea atunci de o operație de îndepărtare a surplusului de piele.

În prezent, Mariana are doi copii și este o mamă singură. În ziua de Paște, în 2014, a născut, pe cale naturală, o fetiță, pe care a botezat-o Erika Maria. Tatăl fetiței este un anume Costel Lăcătușu, fostul soț al Victoriei, femeia de 240 de kilograme care a murit din cauza obezității, în anul 2000.

În 2015, Mariana a mai născut și un băiețel pe care l-a botezat Cătălin, în semn de recunoștință pentru Cătălin Măruță care a ajutat-o să slăbească.

Se poate spune că a câștigat și lupta cu kilogramele pentru că a reușit, în ultimii ani, să-și mențină greutatea în limite normale. Are puțin peste 100 de kilograme și se simte bine, reușind să scape de durerile de genunchi și de spate cu care se confrunta pe vremea când suferea de obezitate morbidă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton