Răsturnare de situație. Amber Heard admite că l-ar fi bătut pe Johnny Depp. Înregistrarea șocantă unde a spus tot: "Nu ți-am dat un pumn, doar te-am lovit"

 Cica Cristina
.

Scandalul dintre Johnny Depp si Amber Heard capătă noi valențe după apariția unei înregistrări care schimbă totul. Din agresor, Johnny Depp devine brusc agresat, după ce fosta sa soție a recunoscut că l-ar fi lovit.

Amber-Heard-si-Johnny-Depp-1Amber-Heard-si-Johnny-Depp-1

Johhny Depp și Amber Heard și-au anunțat divorțul în 2016, iar de atunci o cascadă de mărturisiri, declarații de la apropiați sau avocați au apărut pe toate canalele media.

Protagonistul din Pirații din Caraibe' era acuzat de violență conjugală de către Amber Heard, cu toate că celelalte femei din viața sa susțineau contrariul, și anume ca Johnny Depp nu era un bărbat violent. De asemenea, actorul a fost prezentat ca o persoană cu probleme legate de băutură şi droguri, incapabil să-şi controleze ieşirile.

Mariajul celor doi s-a încheiat după un an și patru luni cu scântei, după cum s-a amintit. Realitatea pare să fi cu totul alta. Cel puțin așa reiese din ultima înregistrare apărută în presa internațională.

Johhny Depp, agresat de Amber Heard

Înregistrarea cu pricina ar fi fost făcută în anul 2015, în timp ce se aflau la o ședință de terapie de cuplu. Ambii actori și-au dat consimțământul la momentul respectiv, scrie spynews.ro.

Pe clipul audio se aude clar cum Ambr Heard spune: „Îmi pare rău că nu te-am pocnit peste față cu o palmă așa cum trebuie, dar te-am lovit, nu ți-am dat cu pumnul. Iubitule, nu ești lovit cu pumnul. Nu știu ce mișcare a făcut mâna mea, dar ești bine. Nu te-am rănit. Nu te-am pocnit, te-am lovit„.

Când actorul a dorit să dea o replică în apărarea sa, fosta soție venea cu noi acuzații, susținand că „este un mare bebeluș' și ar fi cazul să se maturizeze odată.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Amber Heard a donat banii primiţi în urma divorţului de Johnny Depp

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton