Cum arată Anda Adam în costum de baie la 38 de ani. Artista e în vacanță pe o plajă exotică...

.

Recent, Anda Adam și-a răsfățat sutele de mii de admiratori de pe Instagram cu câteva instananee sexy din vacanța exotică în care a plecat alături de soțul și fiica ei. În privința fotografiilor în care artista a apărut în costum de baie a fost unanimitate: Anda Adam arată perfect la 38 de ani!

În timp ce România se zbate sub asediul gradelor cu minus, iar natura înghețată te face să te simți ca în Narnia sau în Regatul de gheață, Anda Adam se relaxează la soare, pe plajele exotice din Mexic, unde în această perioadă sunt între 24 și 27 de grade, deci o vreme perfectă pentru băi de soare. Cum ianuarie este luna preferată în general de artisți pentru a-și încărca bateriile după un an plin de concerte, nici Anda Adam nu a făcut excepție, cântăreața relaxându-se la plajă în aceste zile, alături de soțul ei, Sorin, și de fiica ei, Evelin.

„Ești fierbinte ca deșertul Sahara”

Fotografiile postate de artistă cu ea în costum de baie au adunat, cum era și de așteptat, cele mai multe like-uri, iar asta deoarece, la aproape 39 de ani, Anda Adam arată impecabil. Artista, care a fost întotdeauna o femeie cu forme, după ce a născut-o pe Evelin, acum trei ani, s-a luptat ceva timp cu kilogramele în plus. Dieta, sportul și perseverența au dus-o la trupul perfect de azi, pe care artista și l-a afișat cu mândrie. Și are și de ce – dacă poza în care poartă costum de baie întreg ar mai fi putut ascunde ceva, iată că cea mai recentă fotografie a Andei o prezintă într-un costum de baie cu bikini minusculi, fără pic de celulită și cu o musculatură tonificată.

Fotografiile postate de Anda au primit în scurt timp zeci de mii de like-uri, iar fanii ei s-au întrecut în complimente: „Ești frumoasă și sexy”, „Foarte bine te prinde costumul de baie”, „Ești bombă!”, „Hot!”, „Ești fierbinte ca deșertul Sahara”, „Superbă”, „Ești perfectă”, „Îți stă bine în costum de baie”, „Foarte senzuală”, „Ai un corp divin!”, „Sexy și apetisantă”, „Cât ești de frumoasă!”, „Super forme”. Trebuie să recunoaștem că asemenea aprecieri sunt flatante și pentru o domnișoară de 20 de ani, cu atât mai mult pentru Anda, care anul acesta împlinește tot 20 de ani… de carieră.

Ca să vă convingeți, vă invităm să urmăriți galeria foto cu cele mai hot instantanee ale artistei!

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton