Mirela de la Insula Iubirii este însărcinată în două luni. Concurenta se confruntă cu anumite probleme

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii trăieşte de câteva luni o poveste de dragoste. Concurenta a dezvăluit că este însărcinată. Se confruntă cu câteva probleme serioase! 

Mirela de la Insula Iubirii a anunţat public că este însărcinată pentru prima oară. Concurenta a mers la medic pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Acolo a descoperit că este însărcinată în două luni de zile. Se confruntă însă cu câteva probleme.

Mirela nu ştia că va deveni mamă şi a luat anumite pastile foarte puternice. A contactat o gripă şi a avut nevoie de tratament. Habar nu avea că a rămas gravidă şi nu îşi făcea vreo grijă în această privinţă. Ea s-a speriat, însă va urma sfatul medicilor.

Speră să decurgă totul normal, deoarece de foarte mult timp îşi doreşte un copil.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)”, a declarat Mirela Baniaş pentru www.spynews.ro.

Mirela de la Insula iubirii a îmbrăcat rochia de mireasă

Fosta concurentă de la Insula iubirii a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă de data aceasta la un târg de nunți. Mirela este foarte fericită și este nerăbdătoare să o îmbrace și la nunta ei, pentru că în doar câteva luni, aceasta se va căsători cu Florin, bărbatul care a reușit să o facă fericită, după dezamăgirea provocată de Ionuț Gojman.

‘Am fost așa de fericită, zilele astea, că am îmbrăcat din nou rochițe de mireasă… Știu exact ce îmi doresc peste câteva luni’, a scris Mirela pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton