Cum arată Alice Cavaleru, la 10 zile de când a născut: „Am bifat primul eveniment de când sunt mama a două fetițe”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Alice Cavaleru, la 10 zile de când a născut. Pe 6 septembrie, soția lui Vladimir Drăghia a adus pe lume cea de-a două fetiță a cuplului. Cei doi formează un cuplu de 8 ani și sunt căsătoriți din anul 2018. La puțin timp de când a născut, soția actorului a fost prezentă la petrecerea revistei Elle România și avut o apariție senzațională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De când au devenit părinți pentru a doua oară, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt în culmea fericirii. Soția fostului înotător a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele Alegra Nova. Micuța are o soră mai mare, pe Zora, care are vârsta de 5 ani. Petrecerea revistei Elle România a avut loc aseară, pe 15 septembrie, iar printre invitați s-a numărat și Alice Cavaleru, marcând prima apariție publică de când a născut.

alice-1alice-1

Cum arată Alice Cavaleru, la 10 zile de când a născut. Pe 6 septembrie, în jurul orei 23.20, soția lui Vladimir Drăghia a adus pe lume o fetiță care a primit nota 10 din partea medicilor. În urmă cu o zi, aceasta a fost prezentă la un eveniment monden și a făcut furori.

Citește și: Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru:„Nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy'

Citește și: Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, în al treilea trimestru de sarcină:„Bebelușa mea crește și am doar…'

Citește și: Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică:„Am știu eu de ce…'

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle, detaliile ascunse din ziua în care i-au adus ultimul omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Cum arată Alice Cavaleru, la 10 zile de când a născut

La petrecerea celebrei publicații, proaspăta mămică a purtat o cămașă lungă, albă, accesorizată cu o eșarfă neagră, o geantă animal-print și o pereche de pantofi negri. Aceasta a optat pentru o coafură lejeră și pentru un machiaj natural.

În cadrul evenimentului, aceasta a făcut mai multe fotografii și s-a întâlnit cu o parte dintre prietenii săi. Deși nu a stat mult, Alice Cavaleru a mărturisit că nu a putut rata acest eveniment.

„În seara asta am bifat primul eveniment de când sunt mama a două fete superbe! Nu am stat mult, dar chiar nu puteam să lipsesc de la Elle New Media Awards, unde m-am revăzut cu (superba) Sandra Bendre. Am fost nominalizată la categoria Lifestyle și pe această cale vă mai mulțumesc o dată pentru voturi!', a transmis Alice Cavaleru, pe contul ei de Instagram.

Soția lui Vladimir Drăghia a născut pe 6 septembrie

În urmă cu 10 zile, Alice Cavaleru a născut cel de-al doilea copil. Aceasta a adus pe lume o fetiță care cântărea 3,530 gr și avea o lungime de 53 de cm. Anunțul a fost făcut chiar de către proaspăta mămică, pe rețelele de socializare.

„Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit', a scris aceasta, în dreptul imaginii cu fetița sa.

Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în 2017, atunci când Alice Cavaleru a adus pe lume o fetiță. Un an mai târziu, aceștia au devenit, oficial, soț și soție.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton