Cine este Sore. S-a despărțit de tatăl fetiței ei după o relație de 8 ani

 Laciu Andreea
.

Cine este Sore. A devenit cunoscută în domeniu de la o vârstă fragedă, dar a fost apreciată la nivel național cu adevărat după apariția în serialul „Pariu cu viața” de la Pro TV. A făcut parte din LaLa Band, alături de alte nume îndrăgite din showbiz, precum Dorian Popa, Alina Eremia, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman sau Dima Trofim.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A știut de la o vârstă foarte fragedă că își dorește să fie cântăreață, a impresionat cu fiecare apariție, iar rolul ei din serialul „Pariu cu viața” i-a cucerit definitiv pe fanii ei. Cu toate că relația ei amoroasă s-a terminat după doar opt ani, Sore se bucură că a venit pe lume fetița ei din această poveste de dragoste.

cine-este-sore-1cine-este-sore-1

Cine este Sore

Sore sau Sorina Mihalache, așa cum este cunoscută, este actriță, cântăreață și dansatoare. S-a născut la data de 3 noiembrie 1989, la București. Are 32 de ani și este zodia Scorpion. Părinții ei se numesc Timona și Dragoș Mihalache. Artista are o fetiță pe nume Erin. A început să ia lecții de canto din copilărie. La doar 10 ani, a reușit să câștige locul 3 în emisiunea „Ploaia steluțelor”, după ce a imitat-o perfect pe Natalia Oreiro.

Cine este Sore. Doar un an mai târziu, a intrat în trupa Dolly, împreună cu alte trei fete, dar proiectul s-a destrămat în anul 2002, conform Kfetele. Cântăreața a fost remarcată ulterior și în show-ul „Faimoșii”. Atunci a fost aleasă de trupa Play&Win ca să ia parte la proiectul „Crazy Win”.

Cine este Sore. Au urmat numeroase alte proiecte muzicale de succes. Aum este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „Ne-am convins amândoi că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Bulgari de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie: „Urmează să ne căsătorim”

Citește și: Sore se mută din casa în care a locuit cu tatăl fetiței sale. Unde va locui: „Scară nu am, dar am parchet”

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil. Primele imagini cu burtica de gravidă

S-a despărțit de tatăl fetiței ei

Cine este Sore. Artista și avocatul Mircea Julean s-au iubit timp de aproximativ opt ani, iar din relația lor a venit pe lume fetița lor. Cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Alina Eremia. Cele două cântărețe sunt prietene de pe vremea când jucau împreună în serialul „Pariu cu viața”. Din păcate însă, povestea de dragoste s-a terminat brusc și discret, iar artista a decis să se mute în altă parte, cu micuța Erin.

Cine este Sore. „Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz, a scris Sore pe rețelele de socializare, când a anunțat despărțirea.

De ce nu s-a căsătorit Sore

Cine este Sore. Au avut o relație frumoasă și o fetiță adorabilă, dar cântăreața și fostul ei partener de viață nu au ajuns în fața altarului în cei opt ani de iubire. Sore a dezvăluit adevăratul motiv, în perioada în care era încă iubita avocatului Mircea Julean.

Cine este Sore. „Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.”, a declarat Sore, în exclusivitate pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton