Cum arată acum Sida, văduva lui Dan Spătaru, la 15 ani de la moartea artistului

 Dumba Gabriela
.

Dan Spătaru s-a stins în septembrie 2004, iar după maortea artistului, Sida, femeia care i-a fost alături timp de 30 de ani, a făcut tot posibilul să-i păstreze numele viu în memoria românilor. Anul trecut, Sida a organizat o gală comemorativă de amploare, la Sala Palatului, un concert-maraton la care au cântat câteva zeci de artiști de top, în memoria marelui Dan Spătaru.

Sida SpătaruSida Spătaru

Sida și Dan Spătaru au trăit o iubire ca-n povești, până în ultima clipă. A fost dragoste la prima vedere și s-au iubit până pe 8 septembrie 2004, când artistul i-a spus adio pentru totdeauna femeii căreia, timp de 30 de ani, i-a adus flori în fiecare zi.

Ne-am cunoscut la un turneu în ţară, a fost dragoste la prima vedere. Dan Spătaru era cap de afiş, un tânăr chipeş şi şarmant,  eu eram balerină, m-a cucerit cu trandafiri roşii. Era un romantic incurabil, un adevărat cavaler. Povestea noastră a fost ca în basme. Când ne-am mutat împreună, nu exista zi să nu-mi aducă flori, cadouri multe, de oriunde venea, aducea daruri din inimă. A fost un om deosebit, un soţ perfect', povestea Sida Spătaru în urmă cu ceva timp.

Sida, în vârstă de 60 de ani acum, a fost distrusă de moartea bărbatului iubit și abia la 14 ani de la moartea lui, anul trecut, a avut curajul de a se afișa în public alături de alt bărbat.

Sida Spătaru, una dintre cele mai frumoase femei de pe scena baletului românesc din anii ʼ70, radiază acum de fericire, alături de un bărbat care îi este prieten.

Sida şi Dan Spătaru s-au căsătorit în 1974

Dan Spătaru şi-a găsit marea dragoste în persoana Sidoniei, care i-a dăruit şi o fiică, pe Dana. Interpretul a murit pe 8 septembrie 2004, în urma unui infarct. Ne-a lăsat şlagăre memorabile, precum Ţărăncuţă, ţărăncuţă', Nici o lacrimă', Nu-ţi şade bine când plângi', Nu m-am gândit la despărţire', Oare, oare, îţi pare rău', În rândul patru banca de la geam'și Drumurile noastre'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton