O mai ții minte pe Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei? Cum arată acum și cu ce se ocupă

 Ifrim Georgiana
.

Roxana Buzoiu a fost concurentă în emisiunea „Puterea Dragostei', acolo unde a fost curtată de mai mulți bărbați, între care se numără Iancu Sterp și Bogdan Mocanu. După ce a părăsit show-ul matrimonial, frumoasa șatenă și-a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online, acolo unde face confesiuni din viața personală. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Roxana Buzoiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Roxana Buzoiu a fost una dintre cele mai populare concurente de la „Puterea Dragostei'. Aceasta s-a bucurat de sprijinul publicului și a fost curtată de mai mulți participați la show-ul matrimonial, însă nu i-a acordat o șansă niciunuia dintre aceștia. Au trecut câțiva ani de când Roxana Buzoiu a participat la emisiunea „Puterea Dragostei', iar viața acesteia s-a schimbat radical de atunci.

333850380_554642956456411_7954471219041264016_n333850380_554642956456411_7954471219041264016_n

În vârstă de 30 de ani, Roxana Buzoiu este din Slobozia și a absolvit Liceul Tehnologic A.I. Cuza din Slobozia, cu specializarea tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii'. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' nu a lucrat niciodată în domeniu, în schimb, a cochetat cu televiziunea, moda și sportul.

Citește și: Roxana Buzoiu, de la Puterea Dragostei, va fi concurentă la Survivor? Ce a răspuns: „Unde…'

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, primele imagini cu noul iubit. Cine este fotbalistul care a cucerit-o!

Citește și: Cum și-a ales Gina Pistol cele două rochii de mireasă: 'Mâ gândeam așa că, dacă o să ma mărit vreodata, asta o să fie, doar că…'. Ce spune despre verighete

Citește și: Nicușor Dan: „Tot ce înseamnă Sectorul 2, 3, 4, adică 50% din populație, suferă de lipsa apei calde”. Când va fi rezolvată avaria

Cum arat și cu ce se ocupă Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei

După încheierea show-ului matrimonial, Roxana Buzoiu s-a mutat în mediul online, acolo unde urmărită de zeci de mii de internauți. Șatena nu a mai participat la alte concursuri televizate, însă susținea că își dorește să participe la Survivor România. Imediat după „Puterea Dragostei', fosta concurentă și-a făcut o augmentare mamară și nu se sfiește să posteze imagini îndrăznețe pe rețelele de socializare.

Se pare că Roxana Buzoiu încasează venituri considerabile din contractele de imagine din mediul online, având în vedere stilul de viață pe care îl afișează în fotografiile publicate. În trecut, aceasta a format un cuplu cu Alex Turcu, fost concurent la „Puterea Dragostei', dar și cu Sendo, un tânăr congolez, de profesie fotbalist.

Pe rețelele de socializare, Roxana Buzoiu postează imagini din vacanțe și localuri de lux, iar aparițiile sale sunt purternic complimentate de cei care o urmăresc. În toate imaginile, frumoasa șatenă apare singură, ea însăși confirmând despărțirea de cel care urma să-i devină soț. Șatena are un corp bine lucrat la sală, plin de tatuaje, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

Roxana Buzoiu s-a despărțit de iubitul ei, după doi ani de relație

Nu demult, Roxana Buzoiu a confirmat despărțirea de fostul ei partener, deși cei doi aveau planuri de căsătorie. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a spus că nu exista compatibilitate între ei, iar bărbatul i-ar fi făcut tot felul de reproșuri privind modul ei de a fi și de a se îmbrăca.

„Nu pot să spun toate amănuntele aici, dar drumurile noastre s-au separat pentru că am avut mentalitatea total diferită, și fiecare a văzut drumuri separate. Eu am tras cu familia și cu casa, el a tras cu cluburile și cu …

Gândeam total diferit, și concepțiile noastre… Am tras de relație eu mai mult. Am zis că se va schimba, că îl voi transforma în bărbatul pe care eu mi-l doresc foarte mult, dar nu a fost să fie. El era foarte tăcut, trebuia să trag foarte mult de el și eu nu sunt genul care să tragă așa mult de o persoană. (…) A avut și multe părți frumoase și m-a transformat într-o femeie. Pornind de la stilul vestimentar și până la felul în care vorbesc, toate chestiile astea le-am învățat de la el… sfaturi foarte importante pentru mine și pentru evoluția mea. El are 32 de ani și eu 29', a spus șatena, la Xtra Night Show.

Roxana Buzoiu: „Nu i-au plăcut tatuajele mele'

Roxana Buzoiu a recunoscut, în cadrul aceleiași emisiuni, că fostul ei iubit, Sedo, i-ar fi cerut să-și șteargă tatuajele. Șatena nu a vrut să renunțe la stilul care o caracterizează, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a renunțat la relație.

Lui nu i-au plăcut tatuajele mele, mi-a spus să mi le șterg, dar i-am spus că fiecare tatuaj pe care îl am semnifică ceva din viața mea. Mai mult mama lui nu era de acord cu tatuajele. El era din Congo, dar a trăit în Franța de când s-a născut. Mama lui este pastor, cândă în biserici, și probabil de aceea', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton