Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Vine din India și e dansator

 Dumba Gabriela
.

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Dansatorul Sandip Brahamin a uimit juriul Românii au Talent 2023 prin mișcările sale de dans, în etapa preselecțiilor. Fanii săi îl pot revedea vineri, 12 mai 2023, în finala Românii au Talent, sezonul 13. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Sandip Brahamin de la Românii au Talent 2023 are 22 de ani și vine din India. Tânărul concurent a venit din India ca să le arate tuturor cât de bine se pricepe la dans și i-a ieșit. Momentul său din preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 13, a fost de-a dreptul spectaculos. Acesta va apărea în finala de vineri, 12 mai, la PRO TV.

4c348ac391d9837d5a2478479b014be51d024ee34c348ac391d9837d5a2478479b014be51d024ee3

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Când pe scena Românii au Talent 2023 și-a făcut apariția Sandip, un băiat cu o ținută ce amintea de cele ale lui Michael Jackson, jurații s-au amuzat, mai ales că tânărul de 22 de ani nu era nici foarte înalt și afirma cu zâmbetul pe buze că are 42 de kilograme.

Talentul lui Sandip este dansul și l-a descoperit în copilărie, când un grup de bătrâni de la el din sat l-au pus să danseze. Moștenește acest talent de la mama sa, ea fiind dansatoare.

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Numește această pasiune: viața lui, meditația lui, aerul sufletului său. Nu are studii în acest sens, este complet autodidact. Specialitatea lui este „popping' și, în mod natural, idolul său este Michael Jackson.

„Mă numesc Sandip Brahamin, am 22 de ani, am minim 42 de kilograme și vin din Darjeeling, India. Eu dansez online și în viața reală dau lecții de dans copiilor. Cred că dansul îl am în sânge. De fapt, nu știu de ce dansez, îmi spui să dansez și dansez. E de ajuns să pui muzică.

Dansez pe stradă, dansez peste tot, la centre comerciale, oriunde. Mama mea a vrut să fie dansatoare, dar tatăl ei nu i-a dat voie. Mama e casnică, tata lucrează în industria ceaiului. Visul meu e să dansez în filme și să devin faimos, să duc o viață bună', a povestit concurentul în preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 13.

Citește și: Ce sfaturi le-a dat Anamaria Prodan fiicelor sale. Rebecca Dumitrescu:„Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să…

Citește și: „Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și: „A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi…. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Sandip Brahamin concurează și la premiul de originalitate în finala Românii au Talent 2023

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Sandip Brahamin nu a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 13, fiindcă numărul său a avut loc în ultima zi de filmare a preselecțiilor, iar toate butoanele aurii erau date.

Însă jurații de la Românii au Talent 2023 l-au asigurat pe Sandip Brahamin că va ajunge în finala concursului, fiindcă numărul său de dans este de-a dreptul fabulos. Tânărul a și ajuns în finală, așadar îl puteți revedea vineri, 12 mai, la PRO TV.

„Este primul moment în care ne-am ridicat, am aplaudat și am rămas în picioare. Eu vreau doar să înțelegi un lucru, el nu are nevoie de Golden Buzz, sigur vei ajunge în finală', l-a asigurat Bobonete pe concurent.

„Omule, de unde ai apărut?! Ai venit ca un fulger în emisiunea asta. Ne-am ridicat toți și nu ne-am mai așezat', a spus și Andi Moisescu.

„Sandip trăiește într-un loc pe care eu l-am vizitat. Nu vă închipuiți cum e acolo, oamenii trăiesc în niște cutii de tablă înconjurați de gunoaie și n-au nimic. Și iese unul ca el, un autodidact, un om care nu are cum să strălucească, cel puțin teoretic conform condițiilor de acolo, el nu are cum să strălucească. Se urcă pe scenă și ne rupe.

Ne ridică în picioare pe toți, nu vorbesc doar de noi patru, ci și de oamenii de la tehnic, de operatori, de sunetiști, de toți oamenii din sală. Toată lumea era în picioare! Toată lumea s-a îndrăgostit de omul ăsta de Sandip!', a mărturisit Dragoș Bucur.

„Știi ce mi s-a întâmplat acuma? Mă simt prost, cumva, că el când a intrat, m-am amuzat. Am zis că n-o să fie un moment…imediat am pus etichetă', a mărturisit Andra.

Cine este Sandip Brahamin, finalist Românii au Talent 2023. Andi Moisescu a susținut-o și și-a asumat că primele lor reacții nu au fost cele mai potrivite.

„Când a intrat pe scenă l-am și luat la mișto. O prostie, mă, îți dai seama. Habar nu aveam că o să vină fenomenul tuturor celor 13 sezoane de până acum. Este descoperirea emisiunii. După ce o să apară la noi, viața lui se va schimba', a completat juratul de la Românii au talent.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023

Finaliștii Românii au Talent 2023 sunt 11 la număr și îi puteți vedea pe toți pe 12 mai, la PRO TV, în finală. Aceștia sunt: Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor), Rareș Prisacariu (actor), Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare), Eduard Dragu Sălăgean (pianist) și Carina Veghiu (solistă).

De asemenea, pentru marea finală, jurații au propus patru concurenți pentru premiul de originalitate. Aceștia sunt: Sandip Brahamin, Denisia Sănduleac, Bianca Avram și Oleg Spînu.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton