Cum arată acum Bianca Brad, una dintre cele mai frumoase femei din România. S-a făcut instructor de pilates şi este total schimbată!

 Dumba Gabriela
.

Bianca Brad a purtat coronița de Miss în 1990, fiind aleasă cea mai frumoasă femeie din România. Blonda pare să fi găsit elixirul tinereții pentru că acum, la 50 de ani, arată excelent și se mândrește cu aceleași forme pentru care a fost invidiată în vremea când ocupa prima pagină a revistelor. Secretul ei: opt ore pe zi de sport. Tonifiată şi cu o coafură schimbată, Bianca abia poate fi recunoscută din cele mai recente fotografii postate de ea pe Facebook.

 

Bianca BradBianca Brad

Bianca nu este adepta operațiilor estetice și militează pentru un stil de viață sănătos. Chiar pe 1 aprilie şi-a luat certificat de instructor de pilates şi spune că a fost unul dintre cele mai solicitante lucruri pe care le-a făcut.

„A fost, de departe, cel mai dificil curs pe care l-am făcut, nu din cauza volumului mare de informații și a efortului fizic depus (8 ore de pilates pe zi x 4 zile la rând + 2 examene + curs avansat), ci pentru că s-a suprapus cu o perioadă extrem, extrem de grea, pe plan personal. Sincer, cu o zi înainte de examen, m-a bătut gândul să-l amân, însă vocea interioară (a se citi „mesajul de la Dumnezeu”), mi-a dat putere să mă adun și să merg până la capăt, cu curaj și cu încredere…în El și în mine. Și bine am făcut!', spune Bianca.

Deşi este o prezenţă populară pe site-urile de socializare, Bianca Brad a ţinut secret faptul că urmează un curs de pilates şi le-a spus fanilor săi despre asta abia când a primit certificatul de instructor.

„Nu am spus că urmez cursul, vrând întâi să mă asigur că îl finalizez cu bine, mai ales după ce am început să fiu bombardată cu încercări grele. Iertare pentru orice supărare sau dezamagire am provocat din această cauză. Motivația mea de a urma acest curs a fost aceea de a găsi o cale plăcută și, în același timp, eficientă, de a mă menține în formă, și de a încuraja în acest sens, și alte doamne de vârstă apropiată mie. Dar nu doar pe ele.

Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!', scrie Bianca pe Facebook.

 

„Decât să fiu o păpușă din plastic, mai bine rămân așa!'

 

Chiar dacă unii o bănuiau că a trecut şi pe la estetician, Bianca îi contrazice.

„La bisturiu nu aș apela. Din fericire, nu am o față ridată. Cearcăne mai am, pentru că nu dorm. Mi-e frică și de ace, deci nu știu dacă o să apelez (n.r.- la operațiile estetice). Anul trecut a fost prima dată când mi-am făcut un tratament injectabil. Dar asta e, trebuie să acceptăm procesul de îmbătrânire. Decât să fiu o păpușă din plastic, mai bine rămân așa. Mi s-a oferit și posibilitatea de a face injecțiile gratuit, dar am refuzat', mărturisește Bianca Brad.

La 50 de ani, Bianca pare că are jumătatea vârstei din buletin. Şi-a menţinut culoarea părului cu care a obişnuit dintotdeauna, însă într-o nuanţă mai deschisă decât în tinereţe, dar noutatea constă în faptul că poartă breton acum.

 

O tragedie a făcut-o să se retragă din showbiz

 

Viața Biancăi Brad nu a fost una tocmai ușoară, unul dintre momentele care au marcat-o pe veci fiind pierderea unei fetițe, în 2007, din cauza unei malformații la inimă, cu doar câteva zile înainte de naștere.

Acestă tragedie a determinat-o pe Bianca să înființeze fundația „EMMA-Mame pentru îngeri'. Aceasta ajută mamele care și-au pierdut copii în accidente, la naștere sau din cuaza unor boli, și le mai alină suferința.

Bianca Brad a trăit, atunci, o durere fără margini, mai ales în momentul în care, după operație, și-a privit fetița moartă, Emma, în timp ce din celelalte saloane ale clinicii din Germania unde fusese internată, se auzeau plânsetele noilor născuți. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton