Decizia cercetătorilor: ce beneficii avem când facem (sau nu) sex

Ești într-o perioadă când sexul a devenit o difuză amintire? Sau ai o viață sexuală foarte activă? Se pare că ai de câștigat în ambele situații! Ce beneficii avem când facem (sau nu) sex.

Beneficii când ești abstinentă


Ești după o despărțire și o perioadă nu-ți mai trebuie bărbați sau sex? Ești disponibilă dar ești pretențioasă, nu te culci cu oricine, prin urmare așternuturile tale nu au mai văzut demult picior de bărbat?

Nu-ți face probleme! Știi deja că în timpul sexului se consumă multă energie, pe care acum ți-o canalizezi către alte scopuri.

Mai mult, această energie hrănește suplimentar creierul, iar memoria, învățarea, atenția sunt mai funcționale și ascuțite ca niciodată.

Citește și:

E dovedit științific! Mirosul de pământ are efect antidepresiv

Cină la prima întâlnire? Ce spune despre tine mâncarea aleasă

Beneficii când ai o viață sexuală activă

La polul opus, o viață sexuală regulată (cu aceeași persoană sau persoane diferite) duce la apariția de noi neuroni și are efect concret antistres.

Iar dacă ai febră musculară după sport, ori te doare spatele de la poziția proastă la calculator, e bine de știut că sexul are efect analgezic.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton