Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent. Formează un cuplu de câteva luni

 Ifrim Georgiana
.

Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent. Cum s-au afișat Daniel Pavel și iubita sa la lansarea grilei de toamnă PRO TV. De ceva vreme, prezentatorul trăiește o poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. Inițial, cei doi locuiau la distanță unul față de celălalt, mai exact el în Viena, iar ea în București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent. Miercuri, 24 august, a avut loc evenimentul de lansare a grilei de toamnă a PRO TV, prezentat chiar de către Daniel Pavel. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de partenera sa de viață, Ana Maria Pop. Cei doi au au acordat interviuri, au făcut mai multe fotografii împreună și par cât se poate de fericiți împreună. Scânteia iubirii s-ar fi aprins în luna septembrie a anului trecut, chiar în cadrul petrecerii VIVA!.

pavel-1pavel-1

Cum s-au afișat Daniel Pavel și iubita sa la lansarea grilei de toamnă PRO TV. Mai multe vedete ale postului au fost prezente la acest eveniment, printre care se numără și Andreea Marinescu, Ramona Păuleanu, Ramona Păun, Corina Caragea, Iulia Pârlea și Amalia Enache.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor:„Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten'

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui. S-au cunoscut la petrecerea VIVA!:„El trăia la Viena, eu în București'

Citește și: Marina Almășan are din nou COVID, chiar înainte de vacanță:”Am chemat ambulanța”

Citește și: Dani Mocanu, reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tentativă de omor.Ce pedeapsă riscă manelistul, după bătaia din benzinărie

Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au venit împreună la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a PRO TV. Prezentatorul a optat pentru o ținută bussines casual, alcătuită dintr-o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri.

La rândul ei, iubita prezentatorului a optat pentru un costum gri, format dintr-o pereche de pantaloni scurți și un sacou decupat. Pe contul său de Instagram, aceasta a publicat câteva imagini din cadrul evenimentului.

„PRO TV Press Day 2022 prezentat de unicul Daniel Pavel. Felicitări ție și întregii echipe', a notat Ana în dreptul fotografiilor de pe Instagram.

Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop

Într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, jumătatea lui Daniel Pavel a povestit cum a început totul și că de la prieteni până la o poveste de iubire nu a fost decât un singur pas. S-au văzut prima dată la petrecerea VIVA! 2021.

„Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim (zâmbește). Ne-am cunoscut la un eveniment monden al unei reviste. La început am fost doar prieteni’, a explicat Ana Maria Pop.

Cu ce se ocupă iubita lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop este de meserie avocat. Totodată, a absolvit și Masterclass-ul de actorie, Mandragora Movies Film Academy, lansat de Bobby Păunescu la noi în țară.

Pe lângă zona de real estate în care activez de câțiva ani, am început în prezent să dezvolt o linie profesională de comunicare și PR strategic. Ca avocat cumulez 14 ani și jumătate. Nu am întrerupt cu adevărat niciodată cariera juridică, lucrurile s-au derulat în paralel. Eu de mică pictez și sper să fac o expoziție în curând. Pe lângă această pasiune există cea a scrisului, am câteva pagini de jurnal pe un mic blog. Călătoriile și literatura sunt de asemenea o constantă a vieții mele’, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton