Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii: „Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea”

 Dumba Gabriela
.

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii. Victima susține că manelistul ar fi fost dispus să-i dea chiar jumătate de milion de euro, dar ar fi refuzat și nu-și dorește decât să se facă dreptate. Ionuț Pletosu, bărbatul care ar fi fost snopit în bătaie de Dani Mocanu, fratele său și alți indivizi, ar fi fost la un pas să-și piardă viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii. Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie. Cântărețul de manele a fost arestat la domiciliu, în timp ce pe numele fratelui acestuia s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul pe care aproape l-ar fi omorât în bătaie a oferit primele declarații.

565-2565-2

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că manelistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii. Nu mai puțin de 600 de mii de euro ar fi fost dispus să ofere cântărețul celui pe care l-ar fi snopit în bătaie.

„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că pe mine nu mă interesează banii. Mi-au zis să-l las în pace, să-l las în libertate, să nu declar că a fost complice la această tentativă de omor', a declarat Ionuț Pletosu, potrivit Spynews.ro.

Bărbatul susține că pe el nu îl interesează banii, că a refuzat oferta, și că vrea să se facă dreptate. Nici nu vrea să se gândească, punctează el, că acești bani ar fi putut să ajungă prin alte părți.

„Nu vreau să cred că acești bani au ajuns prin alte părți, pentru că un om cu asemenea probleme, un infractor cu atâtea dosare penale, stă liniștit după asemenea lucru și doarme la el în pat', a mai spus bărbatul bătut de Dani Mocanu, la Antena Stars.

Citește și: Dani Mocanu, reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tentativă de omor.Ce pedeapsă riscă manelistul, după bătaia din benzinărie

Citește și: Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie.Manelistul este cercetat pentru tentativă de omor

Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că atacatorii au vrut să-l omoare

Bărbatul bătut de Dani Mocanu și fratele lui spune că indivizii care l-au atacat au vrut să-l omoare.

„Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, atunci am căzut amândoi jos. jos, m-a lovit din nou Dani Mocanu, cu piciorul, și alți băieți pe care nu-i cunosc. (…)

M-am ridicat, am reușit să plec din zona aia, să ies din conflict, dar nu am prea reușit, am fost ținut de Romario Mocanu și Dani Mocanu, pentru a putea fi lovit de fratele lor cel mare, Nando Mocanu. Mi-a dat cu țeava pe spate. Tot încercam să plec de acolo și m-a ținut de braț și m-a lovit în cap, probabil să-mi ia viața', a mai explicat Ionuț Pletosu.

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie. În urmă cu puțin timp, într-o benzinărie din Pitești, a avut loc o bătaie între mai multe persoane. Se pare că în scandal a fost implicat și Dani Mocanu și frații lui.

Cântărețul de manele a fost acuzat de tentativă de omor și reținut pentru 24 de ore. Acum, Tribunalul Argeș a hotărât ca bărbatul să fie plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele său va fi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

La ieșirea din Tribunl, cântărețul în vârstă de 29 de ani a susținut că este nevinovat, mulțumind instanței pentru decizia luată. Mai mult, aceasta a adăugat că el a fost cel care a încercat să aplaneze conflictul.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea’, a spus Dani Mocanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton