Cum au afectat-o pe Karmen problemele de sănătate ale mamei ei și cum se simte acum, după AVC: „De acolo au început problemele. Am început să plâng rău de tot” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Într-o confesiune emoționantă, Karmen ne-a povestit cum au afectat-o problemele de sănătate ale mamei ei, Cati Simionescu, și cum se simte acum soția lui Adrian Minune, după AVC. Acum doi ani, mama artistei a trecut printr-un moment de cumpănă, suferind un AVC. Aceasta a fost operată în Turcia pentru anevrism, decizie luată chiar de către fiica ei. Actrița din serialul „Clanul' susține că a presimțit totul, având un vis urât cu părinții ei. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Despre mama ta, Cati, nu se cunosc prea multe lucruri, ea preferând să stea departe de această lume zbuciumată a showbiz-ului. Cum vă înțelegeți, mai apar și disensiuni între voi din cauza diferenței între generații?

Ne înțelegem foarte bine. Mama are un spirit tânăr. Diferența dintre noi nu este extrem de mare, mama m-a făcut la 21 de ani. Tot timpul ieșeam cu ea și cu fetele în oraș. Acum e momentul să iasă ea cu mine, cu prietenele mele. Niciodată nu am simțit diferența asta, pentru că am o mamă super cool și la zi cu trendurile, tot ce se poartă, tot ce se cântă, tot ce se face în rândul tinerilor.

karmen-1-3karmen-1-3

Citește și: Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, lipsa lui în copilărie și ce spune despre retragerea acestuia din muzică: „Nu știu cum este să ai un tată prezent 100%' / EXCLUSIV

Citește și: Karmen a presimțit problemele de sănătate ale mamei ei. Ce a visat fiica lui Adi Minune

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează”

Citește și: Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și cum s-a îndrăgostit de ea: 'Eram căsătorit, dar am zis că trebuie să o cheme Borcea. Gata, declanșăm atacul'

Cum au afectat-o pe Karmen problemele de sănătate ale mamei ei și cum se simte acum, după AVC

Din păcate, acum doi ani, mama ta trecea prin momente delicate. A fost operată de urgență în Turcia, după ce a suferit un accident vascular. Cât de grea a fost pentru tine acea perioadă?

Legătura dintre mine și mama este dincolo de cuvinte. O legătură care… parcă nu e din lumea aceasta. E ireală. Parcă noi două suntem una și aceeași persoană. În copilărie, am stat lipită de mama, am fost amândouă de nedespărțit. Acum, pentru că eu am foarte multă activitate în timpul zilei și sunt la casa mea, s-a simțit ca o mică despărțire. Pentru mine, despărțirea de familie a fost destul de grea. Dar chiar și așa, la distanță, avem momente în care ne simțim una pe cealaltă – dacă suntem supărate sau dacă am pățit ceva.

Așa a fost și cu evenimentul acesta. Eu am avut un vis cu părinții mei, i-am visat extrem de urât și, culmea!, când i-am sunat erau împreună, ceea ce e cam rar. I-am întrebat cum se simt. Tata era răcit, mama avea dureri de cap și de atunci a mai durat o săptămână până a avut un AVC. De acolo au început problemele. După AVC, am descoperit anevrismul. A fost operată în Turcia pentru acel anevrism.

„Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine'

A fost foarte complicat pentru mine. Eu a trebuit să țin moralul familiei și să fiu puternică. Am descoperit cea mai sensibilă latură a tatei, iar aceea e mama. Tata era foarte sărac în cuvinte, a fost redus la tăcere pentru că echilibrul familiei noastre este mama. Ea ține casa, ea ne ține pe noi, ea are grijă de tot ce înseamnă familie. Într-o situație de genul ăsta, îți faci scenarii: ce s-ar întâmpla cu noi, cu copiii, cu toți. Eu am încercat pe cât posibil să le țin moralul tuturor și să fiu cât mai puternică, am fost cea care a luat decizii, eu am zis: „Gata, mergem în Turcia, nu mai stăm aici!, și tot eu am decis care este doctorul cel mai bun pentru mama.

A fost foarte greu. Eu sunt foarte sensibilă, dar nu mi-am permis să plâng nicio secundă până când nu am văzut că mama este bine. După ce a fost bine, m-am luat în brațe cu fratele meu și am început să plâng rău de tot. Abia atunci am zis: „Gata, s-a terminat, nu pot să cred că am scăpat!. Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine.

Ce planuri are Karmen pentru restul anului

Care sunt planurile tale pentru restul anului? Ți-ai planificat deja vacanțele, concertele, pregătești piese noi?

În vacanță am fost plecați, de Paște, eu, Sofia și Bobo, în Deltă. Deocamdată sunt în perioada în care pregătesc un show și fac o structură pentru ceea ce înseamnă programul meu de entertainment, așa că nu am o listă exactă de concerte pentru moment. Ne pregătim pentru vară. Am lansat o melodie în limba română cu Juno, „Iubirea ta, și mai am niște piese foarte drăguțe pe care de abia aștept să le duc la bun sfârșit și să le lansez, tot în prima jumătate a anului 2023.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton