Cum au gestionat Mario Fresh și Alexia Eram relația la distanță: „Suntem foarte obișnuiți” / De ce nu a vrut artistul să se înscrie la facultate

 Ifrim Georgiana
.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de șase ani. Deși sunt întrebați în permanență despre căsătorie și copii, cei doi parteneri au afirmat că nu se grăbesc cu astfel de planuri și că au alte priorități în momentul de față. În perioada când fiica Andreei Esca era studentă în Anglia, cei doi au avut o relație la distanță și spun că acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de dragoste. Iată cum au gestionat acea perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși s-a zvonit în mai multe rânduri că s-au despărțit, cei doi au demonstrat că sentimentele dintre ei sunt puternice și continuă să formeze un cuplu. În perioada când Alexia Eram era studentă la o facultate din Anglia, aceștia s-au iubit la distanță, însă recunosc că acest lucru nu le-a afectat în niciun fel relația.

al9-2al9-2

În vara anului trecut, Alexia Eram a absolvit facultatea în Marea Britanie, acolo unde a urmat cursurile unei școli de fashion. Fiica Andreei Esca a recunoscut că anii petrecuți acolo nu au fost ușori, fiind departe de casă și într-o societate cu totul diferită.

Citește și: Alexia Eram, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Mario Fresh: „Sunt lucruri pe care nu le știu despre el…”

Citește și: Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație: „Sunt foarte irascibilă de fel. Sunt geloasă'

Citește și: Delia, reacție dură după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur: „De fapt, melodia nu este nici a lor”

Citește și: Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit'

Cum au gestionat Mario Fresh și Alexia Eram perioada când aveau o relație la distanță

Mario Fresh și Alexia Eram spun că distanța nu a fost niciodată un impediement în relația lor. Mai mult, fiica Andreei Esca este de părere că partenerii ar trebui să se susțină reciproc și înțelege compromisurile făcute pentru carieră.

„Suntem foarte obișnuiți cu treaba aceasta, dar nu cred că mai este cazul. Nu știu dacă ea mai vrea să mai meargă să facă un master', a spus Mario Fresh, potrivit ego.ro.

„Și chiar dacă am mai vrea să facem ceva pentru noi, cred că este important să ne respectăm deciziile. Dacă pentru el este important să meargă undeva, timp de o lună să facă muzică în altă țară sau habar n-am, îl susțin cu cel mai mare drag', a completat Alexia Eram.

De ce nu s-a înscris Mario Fresh la facultate

În ciuda insistențelor familiei lui, Mario Fresh nu s-a înscris niciodată la facultate, motivând că și-a clădit cariera muzicală încă de la o vârstă fragedă.

„Nu am nevoie, chiar nu am. Bine, este o discuție foarte lungă, am avut-o cu părinții, cu bunicii. Tot mă împingeau să fac facultatea după ce am terminat liceul. Nu am fost de acord, profesez în domeniul muzical de când aveam 5 ani, am învățat tot ce aveam de învățat pentru a putea să am grijă de mine, să fac banii mei și să mă întrețin. Le-am explicat acest lucru, au înțeles, le-am și demonstrat imediat după ce am avut discuția. La ea este un domeniu mai dificil și diferit și a trebuit să meargă să facă', a susținut Mario Fresh.

„Eu nu știam ce o să fac și încă nu eram sigură de domeniul în care vreau să profesez. Am vrut să fac o facultate. Am vrut să plec în străinătate, să fac o facultate de modă, a fost mai diferit. El deja cânta, avea concerte. Suntem OK', a adăugat Alexia Eram.

„Suntem foarte mulțumiți de alegerile pe care le-am făcut în viață', a încheiat Mario Fresh.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton