Cum au afectat-o pe Ana Baniciu moartea mamei ei și despărțirea părinților: „Și-a dedicat viața unui singur om… mie. Înainte de plecarea ei...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Anul acesta, Ana Baniciu a trecut printr-o mare suferință. Mama artistei s-a stins din viață. Cântăreața o descrie drept „omul ei de bază' și, deși nu se mai află printre noi, nu crede că va pleca niciodată de lângă ea. Îi este recunoscătoare pentru lecțiile frumoase pe care i le-a oferit, despre „iubire, devotament și implicare', și speră să fie la fel de mândră de ea și de acolo de Sus, din Ceruri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ai venit pe lume într-o familie de artiști, deci era previzibil că le vei moșteni talentul. Aș vrea să ne dezvălui câte ceva despre copilăria ta, despre relația cu părinții.

Am avut o copilărie plină, mama m-a ținut mereu ocupată, am muncit de mică, și asta m-a făcut să mă și maturizez foarte rapid. Chiar dacă provin dintr-o familie cu părinți despărțiți, ai mei mereu au avut o relație bună. Mama a fost pionul principal în creșterea și dezvoltarea mea, iar tata a avut încredere totală în ea, și bine a făcut, pentru că am primit o creștere extraordinară!

ana-baniciuana-baniciu

Citește și: Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei, Edy Kovacs:„Arătam rău, a avut foarte mare grijă de mine'

Citește și: Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori:„N-am reușit încă să mă cert cu Ana' / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, prima reacție după plecarea de la „iUmor'.Postare cu subînțeles la adresa lui Costel Bojog, cel care i-a luat locul

Citește și: Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan, după bătaia cu Reghe.Ce anchetează asistenții sociali

Cum au afectat-o pe Ana Baniciu moartea mamei ei și despărțirea părinților

Din păcate, anul acesta a fost și unul foarte trist pentru tine… Ți-ai pierdut mama. Ai vreun regret acum, că ea nu mai e lângă tine? Au rămas lucruri nespuse între voi, poate ți-ai fi dorit să-ți faci mai mult timp pentru ea, uneori?

Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce…

Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună! Eu am condus-o și, chiar dacă a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, a fost și cel mai demn, a fost recunoștința mea față de tot ce a sacrificat ea pentru mine și față de toată iubirea ei necondiționată! Eu nu cred că mama a plecat sau va pleca vreodată de lângă mine, eu simt că ea îmi dă acum putere să înfloresc și să cresc și mai mult!

Deși părinții tăi s-au despărțit la un moment dat, ai fost la fel de apropiată de amândoi, și ei de tine. Ai suferit atunci sau te-au ajutat să privești lucrurile cu maturitate? Ai trăit ulterior cu temerea separării de partener? Te-a făcut asta să devii mai reținută în relații, ca să nu fii dezamăgită?

Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei! Ei s-au înțeles mereu în ceea ce mă privește și tata a avut o încredere totală în mama. El a fost majoritatea timpului plecat în turnee, la concerte atât în țară, cât și în afară, pentru că, așa cum mi-a explicat la început, arta cere sacrificii! De toate – școală, creșterea și evoluția mea – s-a ocupat mama. Fiind spectator al despărțirii lor, m-am maturizat și am considerat experiențele astea ca fiind parte din evoluția mea ca om și ca femeie.

Care e cea mai frumoasă amintire legată de părinții ei

Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu părinții tăi? Ceva ce o să le povestești cu siguranță și copiilor tăi…

Verile la mare, plecam fix după terminarea școlii și ne întorceam în septembrie! Am amintiri foarte frumoase din perioada aia cu ei și cu marea! Încă un moment frumos pe care l-am trăit alături de ei este Crăciunul din 2000, când am primit un pian de la Moș Crăciun, pian pe care taică-miu a stat să-l asambleze toată noaptea de Crăciun!

Ce ne mai rezervi, pe plan profesional, anul acesta? Urmează piese sau colaborări noi?

Sunt foarte multe planuri, lansăm piese frumoase, atât cu DJ Project, cât și solo, îmi doresc să mă reîntorc și în televiziune, pentru că îmi lipsește! În online mă găsiți pe mine, Ana, cu viața mea de zi cu zi, cu tot felul de întâmplări, povești și tot ce fac eu, acolo sunt aproape de toți cei care mă urmăresc de mulți ani și care îmi știu parcursul… Comunitatea mea, pe care vreau să o surprind plăcut în perioada ce vine!

Dacă ar fi să alegi, fără să te gândești prea mult, o piesă din repertoriul tău, care-ți este cel mai aproape de suflet?

Piesa cea mai aproape de suflet este „Csf, pentru că am lansat-o după ce m-am întors din „Asia Express și marchează un nou început, o Ana mai asumată și mai mișto!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Cătălin Oprițescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton