Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme: "Familia m-a susținut"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Neamţu a reuşit să surprindă pe toată lumea după ce a dat jos 26 de kilograme. Cunoscut din spectacolele sale de stand-up comedy sau în urma aparițiilor în Las Fierbinți sau Ferma Vedetelor, Cătălin Neamțu spune că familia este foarte mândră de el și îl susține în demersul de a-și menține greutatea, mai ales că a mai jonglat în trecut cu kilogramele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Neamțu a mai reușit, în trecut, să slăbească zeci de kilograme și apoi le-a pus la loc, dar acum este hotărât să se țină de treabă. Actorul a pierdut, cu greu, 26 de kilograme, și are de gând să rămână aici pentru că procesul de slăbire a fost mult prea greu pentru a-și bate joc de rezultat.

0e0b1833-1c6f-4807-b9d9-4b1994e5cb900e0b1833-1c6f-4807-b9d9-4b1994e5cb90

„M-am apucat în urmă cu un an şi 3 luni, am topit 26 de kilograme. În august 2020, eram la Ferma din Cocani, în culise şi mi-a făcut un coleg nişte poze. M-am speriat, am zis că nu e adevărat şi că trebuie să slăbesc. Dar să ştiţi că eu am mai slăbit în trecut cu nutriţionist, 35 de kilograme. Eram dat prin Buftea exemplu, însă am pus kilogramele la loc.

Acum m-am apucat din nou şi am plecat de la 106 la 80 de kilograme. Şi m-am apucat şi de sport, pentru că e bine să te apuci până nu slăbeşti, ca să nu pui presiune pe articulaţii. Am ţinut cura aia, intermitent fasting, în care mâncam doar 4 ore pe zi, cu pauze mari de până la 20 de ore în care nu mâncam nimic, beam multă apă, 5-6 litri pe zi, mâncam grătar cu legume.

Familia m-a susţinut, m-au lăsat să-mi văd de treabă. De când m-am apucat şi de sport, fiul meu Petru Nichita (9 ani) este impresionat de ceea ce fac. Sunt tată de două fete şi un băiat, Smaranda Ioana (13 ani) este fiica cea mare şi Zoe, care face 3 ani în martie', a declarat Cătălin pentru Click!, care şi-a propus să meargă şi la sală de 5 ori pe săptămână, de luni până vineri.

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap

Citește și: Tudor Chirilă, despre neînțelegerea cu Irina Rimes:„Pentru o glumă bună îmi vând un prieten

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…

Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme

Postul intermitent este una dintre cele mai populare diete de slăbit, care a câștigat teren și în România. Postul intermitent este socotit o dietă sănătoasă, sigură și cu efecte pe termen lung, care ne poate scăpa de kilogramele în plus fără restricții alimentare.

Postul intermitent înseamă că într-o zi se consumă alimentele într-un anumit interval orar. În ultimii ani, acest tip de obicei de organizare a meselor a fost practicat ca o strategie a scăderii în greutate și pe lângă slăbit s-au constatat și o serie de beneficii pentru sănătate.

Există mai multe tipuri de intermitență. Cel mai popular este postul de 16-20 de ore. Mai exact se consumă alimente într-un interval de 4-8 ore și poate fi urmat zilnic sau doar în anumite zile ale săptămânii.

Mai există varianta de a consuma foarte puține calorii 400 – 600 kcal/zi timp de 2 zile non consecutive pe săptămâna, în restul zilelor alimentația fiind diversă normo calorică, însă fără excese, potrivit nutriționistului Lygia Alexandrescu.

Există și varianta de post total, adică pentru 1-2 zile pe săptămâna nu se ingereaza niciun fel de alimente timp de 24 ore, fiind permise doar lichidele noncalorice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton