De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie

 Sutiu Theodora
.

Ai fost vreodată curioasă de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodie sau de câte ori până acum astrele ți-au influențat viața sentimentală? Ei bine, astrologii sunt de părere că semnul sub care te-ai născut are un cuvânt important de spus atunci când vine vorba de dragoste și relații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru cei care sunt singuri și își doresc aceste sentimente în viața lor. Astrologii sunt de părere că și tu te vei îndrăgosti de mai multe ori în viață, în funcție de zodie. Poveștile de dragoste ale fiecărui nativ sunt diferite și pline de înțeles.

Zodiile știu cum să se facă plăcute și știu ce își doresc de la partenerul care le va sta alături pentru totdeauna. Descoperă de câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Berbec

Dacă ești Berbec, faci parte sigur dintre nativii care nu pot trăi dacă nu au dragoste în viață. Ești extrem de romantică și crezi în ideea de fericiți până la adânci bătrâneți.

Așa că, atunci când vine vorba de o relație, te implici complet. Iubești intens, ești romantică și nu te temi să-ți exprimi sentimentele cu sinceritate. Pentru tine este destul de clar de câte ori te vei îndrăgosti în viață.

Având în vedere că, în cele mai multe cazuri, dragostea adevărată vine o dată, vei aștepta să fii sigură pe sentimentele tale înainte de a hotărî cine bărbatul care va fi alături de tine până la capătul vieții.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Taur

Taurii vor căuta mereu lucruri noi la partenerul de viață așa că, dacă el nu este suficient de interesant pentru tine, cel mai probabil îți vei căuta dragostea în brațele altui bărbat.

Totuși, despre tauri se spune că văd cu greu diferența dintre o aventură sau o relație cu potențial care poate fi pentru totdeauna. Însă acest lucru nu ar trebui să îți influnțeze dorința de a găsi dragostea adevărată.

La Tauri, astrele spun că de câte ori te vei îndrăgosti în viață îți vei asuma în totalitate relațiile. Conform surselor externe, cel mai probabil te vei îndrăgosti cu adevărat de două ori în viață. Prima dată se va întâmpla în adolescență, când încă visezi la o iubire naivă, iar a doua oară la maturitate.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Gemeni

Gemenii sunt foarte complicați atunci când vine vorba de dragoste. Au o inimă mare și le este imposibil să decidă asupra unei singure persoane. Ei sunt o zodie schimbătoare, iar acest lucru poate fi bulversant.

Astfel, dacă ești Gemeni, vei ajunge de multe ori vei ajunge să ai inima frântă din cauza deciziilor aparent iraționale pe care le ei. Pentru tine este totul sau nimic.

De cele mai multe ori în relații iubești cu tot sufletul și ești dispusă să faci orice fel de sacrificiu. Cel mai probabil, de-a lungul vieții vei ajunge să te îndrăgostești de cel puțin patru ori, înainte să te decizi că el este alesul inimii tale.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Rac

Racii sunt născuți pentru a visa că într-o zi își vor găsi alesul care le va fi alături toată viața. Au un profil deja stabilit și le povestesc prietenilor cum va fi și ce vor simți atunci când îl vor întâlni pe EL.

Se spune că Racii pun destul de multă presiune asupra lor când vine vorba de relațiile de iubire. Acest lucru se întâmplă pentru că îți dorești o singură iubire și nu vrei să greșeșți. Chiar și așa, ar fi bine să înveți să nu te avânți din prima într-o relație pe care o consideri perfectă.

Trebuie să ai răbdare să cunoști partenerul cu adevărat, nu doar din ceea ce ți-ai închipuit despre el. Astrele spun că de-a lungul vieții te vei îndrăgosti de două ori. Cel mai important lucru este să înveți să nu mai pui presiune pe tine în urma unei relații eșuate, scrie site-ul catine.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Leu

Pentru Lei, dragostea nu este pe primul loc. Își doresc mai mult să se distreze și să trăiască momente unice, iar acest lucru poate fi epuizant pentru partenerul de relație.

Dacă ești Rac, pentru tine este foarte important să te întâlnești cu foarte multe persoane de-a lungul vieții pentru a putea să te decizi cu privire partenerul ideal. De cele mai multe ori, primele relații nu durează foarte mult.

Dar, din experiențele acestea vei învăța ce îți dorești cu adevărat și îți va fi mult mai ușor să-ți găsești alesul. Acest lucru înseamnă că relațiile tale vor fi din în ce în ce mai stabile, iar în final nu vei avea dubii cu privire la cine este menit să-ți fie aproape pentru totdeauna.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Fecioară

Fecioarele știu mai bine ca oricine cât de greu este să găsești dragostea adevărată. De cele mai multe ori, aceasta zodie are tendința să se concentreze mai mult asupra dezvoltării personale și profesionale, uitând că este nevoie și iubire în viață.

Dacă ești Fecioară, cel mai probabil, iubirea vă va tulbura viața atunci când va apărea. Însă atunci când o vei găsi, nimic nu va mai ridica semne de întrebare în viața ta. Chiar dacă te vei îndrăgosti cu adevărat o singură dată în viață, vei fi dispusă să muncești pentru a face acea relație să fie cât mai specială.

Neapărat, partenerul tău trebuie să fie mai întâi prietenul tău, sprijinul pe care să-l găsești întotdeauna atunci când ai nevoie de un sfat. Ești deja o persoană puternică, nu ai nevoie de cineva care să te completeze. O persoană lângă care să lupți pentru un țel comun.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Balanță

Dacă ești Balanță, pentru tine nu este foarte clar de câte ori te vei îndrăgosti în viață, iar de multe ori relațiile îți vor fi puse sub semnul întrebării.

Ai o inimă foarte mare și multă iubire de oferit, dar în același trebuie să ai grijă să nu dai cu piciorul oportunităților reale. Ai nevoie de lecții care te vor pregăti să-ți întâlnești partenerul care-ți va fi alături pentru tot restul vieții.

Va fi greu până vei decide cine este potrivit să-ți stea alături. De-a lungul vieții, te vei îndrăgosti cu adevărat de trei ori. Dragostea este pentru tine un mod de cunoaștere a eului, dar și a lumii pe care ți-o creezi alături de partener.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Scorpion

Scorpionii au o inimă mare și le este ușor să arate dragoste. Chiar și așa, ele se îndrăgostesc cu adevărat foarte rar. Chiar și atunci, deci e clar că iubesc cu adevărat, le este greu să se exprime în cuvinte.

Dacă ești Scorpion, ai nevoie de mai multe semne care să-ți ofere certitudinea unei relații de calitate înainte de a te avânta în necunoscut. Astrele spun că de-a- lungul vieții te vei îndrăgosti de trei ori.

Chiar dacă prima ta iubire s-ar putea să nu fie și ultima, ce-a dea doua iubire, te va ajuta să te descoperi mai bine și să-ți conturezi un profil al persoanei pe care ți-o dorești alături.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Săgetător

Pentru Săgetători, dragostea adevărată vine și pleacă. Dacă ești născută în această zodie, ideea de a-ți petrece viața cu o singură persoana e puțin prea mult pentru tine.

În viață, vei avea mai multe relații, iar atunci când lucrurile vor deveni serioase, cel mai probabil că vei rupe legătura cu bărbatul respectiv. Însă lucrurile nu vor sta așa le nesfârșit.

Săgetătorii știu exact când au nevoie să se așeze la casa lor, pentru ei este doar o chestiune de timp și mai puțin de persoane. Deși iubești cu toată inima, nu îți dorești ca lucrurile să se complice prea repede de la început. De-a lungul vieții te vei îndrăgosti de patru ori.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Capricorn

Nativii din zodia Capricornului știu ce vor de la viață. Sunt răbdători și studiază cu atenție posibilii parteneri pe care și i-ar dori lângă ei. Dacă ești născută în această zodie, sigur vrei un bărbat alături de care să poți vedea un viitor, prin urmare nu te vei aventura în relații pasagere.

Ești genul de persoană care știe ce își dorește de la viață. Vei merge întotdeauna la sigur și nu vei risca. De altfel, viața e scurtă, iar tu vrei tot ce e mai bun din ea. Prin urmare, nu este foarte greu să-ți dai seama de câte ori te vei îndrăgosti în viață.

Îți dorești un singur partener, cel alături de care să-ți construiești viitorul. S-ar putea ca pe parcursul relației să încerci să deții controlul. Uneori partenerul va încerca să-ți ceară mai mult spațiu, dar totul se va termina cu bine.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Vărsător

Viața sentimentală a Vărsătorilor este tare complicată. Acești nativi au deseori fantezii despre relațiile lor, însă rareori ajung să pună în practică ceea ce visează.

Așadar, dacă ești Vărsător, îți place să crezi că ești îndrăgostită, însă de multe ori eviți invitațiile bărbaților în oraș. Mai mult decât atât, îți dorești să te îndrăgostești, dar în același timp îți dorești să fie o relație care să merite atenția ta.

Prin urmare, e ușor de înțeles de ce nu accepți cu ușurință propunerile de a ieși în oraș. De-a lungul vieții te vei întâlni de două ori cu dragostea adevărată. Prima dată nu vei știi exact ce îți dorești, însă relația respectivă te va ajuta să te descoperi, iar a doua oară nu vei da greș.

De câte ori te vei îndrăgosti în funcție de zodie. Pești

Dacă ești Pești, cu siguranță te-ai gândit că dragostea adevărătă o veți cunoaște doar o singură dată în viață. Doar gândul că ai putea găsi tot ce îți dorești într-un singură bărbat e încântă de fiecare dată. Îți dorești un bărbat lângă care să ai un viitor plin de momente frumoase.

Chiar și așa, îți e teamă să intri într-o relație. Atunci când te îndrăgostești te temi să nu strici lucrurile și renunți cu ușurință la relația începută.

În toată viața te vei îndrăgosti cu adevărat o singură dată. Însă acea iubire va fi cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat. Vei încerca să iei lucrurile pas cu pas pentru a face lucrurile cât mai bine cu putință.

Sursa foto Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton