Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. Ce dietă a ținut: „Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. La 49 de ani, prezentatoarea de la Pro TV se menține într-o formă de invidiat și a dezvăluit ce dietă urmează pentru a avea o greutate constantă. Aceasta a mărturisit că a renunțat la dulciuri, însă nu și la pâine, fiind ingredientul care îi place cel mai mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară. Acesta a reușit să slăbească 6 kilograme și arată senzațional. Pe lângă exercițiile fizice pe care le face în fiecare zi, prezentatoarea a susținut că a apelat la autorul unui nutriționist, care a ajutat-o să-și creeze o dietă personalizată. Andreea Esca a renunțat la dulciuri, a învățat să nu mai combine proteinele la o singură masă, iar rezultatele sunt pe măsură.

esca-1esca-1

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. Prezentatoarea de la Pro TV este atentă la felul în care arată, motiv pentru care a decis să dea jos câteva kilograme. Aceasta a spus ce mănâncă într-o zi și le-a oferit câteva sfaturi celor care doresc să piardă în greutate.

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația'

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold.E făcută de un designer român

Citește și: Cu cine a fost surprins Alex Leonte la ziua lui Mario Fresh, după despărțirea de Theo Rose.S-a distrat pe cinste cu o artistă celebră

Citește și: Cum arată nepotul Mădălinei Manole. Mihai seamănă izbitor cu regretata artistă:”Este mândria familiei”

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. Ce dietă a ținut

Prezentatoarea a mărturisit că nu urmează o dietă drastică. Aceasta a inclus în meniul său mai multe fructe și legume și a învățat să combine alimentele corect.

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…)

Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa', a susținut Andreea Esca potrivit redactia.ro.

„Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine'

Deși renunțatul la dulciuri nu îi ridică nicio problemă, Andreea Esca a recunoscut că pâinea este cea mai mare slăbiciune a sa. Din acest motiv, prezentatoarea urmează o dietă care îi permite să consume, în cantități moderate, și acest aliment.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton