Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei: "Lucrurile sunt asumate și le știu"

 Dumitrache Laura
.

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta de la PRO TV a fost mereu discretă cu viața sa personală și a preferat să o țină departe de ochii curioșilor. Amalia are o fiică în vârstă de șapte ani, Alma, pe care și-a dorit-o foarte mult și cu care are o relație specială. Recent, prezentatoarea de știri a făcut dezvăluiri inedite despre tatăl fetiței sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Amalia Enache se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta TV are o fiică minunată cu care petrece momente de neuitat și pe care o iubește nespus de mult. Jurnalista are o carieră de succes și în ciuda faimei pe care o are, a preferat să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Amalia EnacheAmalia Enache

Vedeta de la PRO TV este de părere că viața sa personală nu trebuie expusă în public, pentru a nu o afecta pe Alma. În vârstă de 45 de ani, Amalia este extrem de fericită de când a devenit mamă și susține că a ales cel mai bun tată pentru fiica ei.

Citește și: Ce meserie ar fi vrut Amalia Enache să practice, dacă nu are fi fost prezentator TV:”Mi-ar fi plăcut să…”

Citește și:De ce nu spune Amalia Enache cine este tatăl fetiței sale:”Are un alt stil de viață și…”

Citește și: Vica Blochina a împlinit 47 de ani.Vedeta s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold.E făcută de un designer român

Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei

Prezentatoarea de știri a fost mereu discretă cu viața sa personală. Amalia Enache are o fiică de șașe ani, Alma, pe care și-a dorit-o foarte mult. Vedeta vorbește foarte rar despre tatăl fiicei sale, care este plecat în Argentina.

Se știe că Amalia este căsătorită cu un fost coleg de trust, Claudiu Anghel, make-up de profesie. Între cei doi este o diferență de vârstă de 11 ani, dar se pare că iubirea lor este foarte puternică. Deși Claudiu este plecat peste meleaguri, relația lor rezistă.

Amalia Enache: „Lucrurile sunt asumate”

Amalia Enache are o carieră de succes, iar de ani de zile prezintă cele mai importante știri ale zilei, la PRO TV. Dincolo de cariera de jurnalist, Amalia este mamă, iar acest rol i se potrivește perfect. Alma a fost foarte dorită de îndrăgita jurnalistă, iar cele două au o relație specială. În ceea ce privește relația cu tatăl fiicei sale, vedeta este asumată și susține că povestea lor este foarte frumoasă și nu trebuie să o expună în public.

„Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste ” a spus vedeta de la Pro Tv, în urmă cu câteva luni, potrivit okmagazine.ro.


Ce regrete are Amalia Enache

Amalia Enache se simte o femeie împlinită și fericită. Desigur, vedeta a spus că are un regret, legat de o situație pe care ar fi vrut să o gestioneze diferit.

„Nu sunt Edith Piaf, să nu regret nimic. Nu regret nebuniile şi lucrurile aventuroase din viaţa mea. Îndrăznelile, pentru că fie că am câştigat cu ele, fie că am pierdut, am mers cumva înainte, am îndrăznit. La final, sentimentul e că am îndrăznit s-o fac şi pe asta, că n-am stat locului. Ce regret este când am stat locului într-o situaţie despre care de atunci ştiam că nu e în regulă. Că nu-mi face bine. Am stat din nişte motive care erau atunci, am stat din nişte frici, mi-era frică de ce ar putea să urmeze.”, a mai declarat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton