Cum a schimbat-o sarcina, pe Daniela Crudu: „Țip din orice, mă enervez din orice”

 Ifrim Georgiana
.

Daniela Crudu, despre ajutorul primit din partea iubitului în perioada sarcinii. De mai bine de un an, fosta prezentatoare TV trăiește o poveste de dragoste cu un afacerist român stabilit în Suedia. De când au aflat că vor deveni părinți, cei doi sunt în culmea fericirii și își fac nenumărate planuri. Acum, bruneta a susținut că iubitul ei este extrem de grijuliu și face tot posibilul să-i fie alături pe perioada sarcinii. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu este însărcinată în trei luni și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta asistentă TV și-a propus să nască într-o maternitate din România, urmând să stabilească unde își va crește copilul. Tatăl copilului este stabilit de mai mulți ani în Suedia, acolo unde și bruneta a locuit temporar. Deși a preferat să păstreze relația secretă, Daniela Crudu a mărturisit că partenerul ei este nerăbdător să devină tată și a dezvăluit câteva dintre calitățile lui.

dan-9dan-9

Daniela Crudu, despre ajutorul primit din partea iubitului în perioada sarcinii. Fosta prezentatoare TV a declarat că iubitul ei preferă să rămână departe de lumina reflectoarelor, fiind un bărbat discret și „cuminte'. Cei doi au avut parte de mai multe vacanțe împreună, însă au decis să nu posteze fotografii pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată Daniela Crudu nemachiată.A fost filmată înaintea unei ședințe foto

Citește și: Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei:”O să fiu cea mai nebună mamă”

Citește și: Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite:”Îmi venea să urlu…”

Citește și: Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit.Avocata l-a reprezentat pe actor într-un proces mai vechi, în 2018

Cum a schimbat-o sarcina, pe Daniela Crudu

Bruneta a susținut că iubitul ei face toate eforturile pentru a-i ușura viața. Acesta a mărturisit că o încearcă stări de agitație și stres, având în vedere că este o fire mai temperamentală. Încă o dată, aceasta a subliniat faptul că tatăl copilului ei nu-și dorește să devină persoană publică.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată', a mărturisit Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show.

Daniela Crudu, despre calitățile iubitului ei

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre modul în care a fost cucerită pe iubitul său. Daniela Crudu l-a descris pe acesta ca fiind un bărbat simplu, cuminte, discret și bun la suflet. Încă de la primele întâlniri, bruneta a simțit compatibilitatea dintre ea și tatăl copilului, în ciuda diferenței de vârstă de 6 ani.

„El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important', a adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton