Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix. Ducii de Sussex au primit o sumă imensă

 Oana Pantazi
.

Fanii lor așteaptă cu nerăbdare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry, ce va fi difuzat în această lună pe Netflix. Cu toate că cei doi au încercat să amâne data lansării și chiar au dorit să facă unele editări, șefii Netflix nu au putut fi convinși… Dată fiind suma pe care Meghan și Harry au primit-o, e de înțeles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry va apărea în această lună pe platforma Netflix, iar primul trailer a ieșit deja și promite dezvăluiri interesante. Ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale în urmă cu doi ani, punând distanță între ei și Familia Regală Britanică.

documentar-meghan-markle-printul-harry-netflix-2documentar-meghan-markle-printul-harry-netflix-2

Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix

Publicația Daily Mail a anunțat că documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry va apărea pe data de 8 decembrie, în pofida faptului că Ducii de Sussex au încercat să amâne difuzarea pentru 2023, iar asta deoarece au vrut să editeze mai mult filmul, însă nu au avut succes. Se pare că, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Meghan și Harry au vrut să facă mai multe modificări după ce ar fi făcut afirmații mai puțin plăcute, în cadrul documentarului, despre Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla, precum și despre prințul William și Kate Middleton. Potrivit unei surse din industrie, Harry și Meghan sunt panicați. Încearcă să nuanțeze chiar și cel mai elementar limbaj. Dar este povestea lor'.

Citește și: Regina, prima declarație după interviul scandalos acordat de Prințul Harry și Meghan: „Vor fi întotdeauna…'

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

Citește și: Thomas, tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după interviul fiicei sale cu Oprah

Mai mult, Page Six a dezvăluit recent că Harry și Meghan au renunțat la regizorul inițial al proiectului, Garrett Bradley, din cauza unor opinii diferite, și au adus-o în schimb pe Liz Garbus.

Chiar dacă Meghan Markle a declarat că documentarul se va axa mai mult pe povestea ei de dragoste cu Harry, e de așteptat ca dezvăluirile să facă iar valuri la Buckingham.

Șefii Netflix au decis ca documentarul să apară în luna decembrie, așadar așteptarea se va încheia curând. Evident, suma pe care au primit-o cei doi nu a fost dezvăluită, însă publicația citată spune că suma vehiculată se ridică la nu mai puțin de 100 de milioane de dolari! Potrivit Deadline, documentarul este produs de Netflix și de Archewell Productions, companie deținută de Meghan și Harry.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise'

Documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix se anunță de pe acum un succes. Trailerul dat publicității de Netflix are 55 de secunde, însă te lasă să ghicești că Ducii de Sussex vor face o mulțime de dezvăluiri. Cu siguranță toată lumea își amintește interviul pe care cei doi i l-au dat lui Oprah Winfrey, în care Meghan a făcut chiar acuzații legate de rasism, așadar iteresul uriaș față de acest documentar este uriaș.

Primul trailer difuzat de Netflix prezintă câteva fotografii alb-negru din viaţa privată a cuplului, care locuiește în SUA alături de cei doi copii. „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise', spune Prinţul Harry. „A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia', continuă el în altă secvență.

La rândul ei, Meghan Markle spune: „Când miza este atât de mare, nu are mai mult sens să auzim povestea noastră de la noi?”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton