Cum a scăpat un fost model Playboy de Andrew Tate, după ce a chemat-o în vila lui din Pipera: „Dumnezeu m-a salvat”. Bărbatul ar fi amenințat-o

 Miniosu Alexandra
.

Carla Howe, cunoscută drept un fost model Playboy, a povestit cum a scăpat de Andrew Tate, ce a chemat-o în vila lui din Pipera. Femeia în vârstă de 32 de ani crede că Dumnezeu a salvat-o, deși, inițial, se gândea să aibă o relație cu fratele lui Tristan Tate. Aceasta ar fi fost invitată de către milionar în București, însă ea nu ar mai fi venit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carla Howe, un fost model Playboy, a dezvăluit cum a scăpat de Andrew Tate, după ce a chemat-o în vila lui din Pipera. Femeia susține că milionarul ar fi invitat-o în vila lui din Capitală, dar ea nu ar mai fi venit, decizie pentru care acum se bucură.

andrew-tate-1-1andrew-tate-1-1

Ies la iveală noi detalii șocante despre frații Tate! Carla Howe, un fost model Playboy, a povestit, pe larg, cum ar fi reușit să scape de Andrew Tate. Fostul kickboxer ar fi chemat-o să vină în București, mai exact în vila lui din Pipera, dar aceasta nu ar mai fi ajuns în România. Iar declarațiile ei nu se încheie aici. Aceasta susține că ar fi primit mesaje de amenințare din partea bogătașului.

Citește și: Cu ce femei din showbiz au avut relații sau aventuri frații Tate.Lidia Buble și Bianca Drăgușanu se numără printre ele

Citește și: Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate, după ce au avut o relație de câteva luni:„Nu era genul care să bată femei. Nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși…'

Citește și: Alina Sorescu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu:'Simt că am renăscut. Sunt atentă la primele semnale…'

Citește și: Părintele Calistrat, primele declarații după ce a revenit în altar. Mesaj pentru enoriașele agresate:„Sufletele alea două nu trebuie să se mântuiască?'

Cum a scăpat un fost model Playboy de Andrew Tate, după ce a chemat-o în vila lui din Pipera

În urmă cu ceva timp, Carla Howe ar fi fost invitată de Andrew Tate la vila sa din Pipera. Femeia în vârstă de 32 de ani, cunoscută ca fost model Playboy, ar fi intenționat să vină în România, însă bărbatul i-ar fi trimis apoi mai multe mesaje de amenințare. Gestul fratelui lui Tristan Tate ar fi făcut-o pe această să se răzgândească și astfel nu ar mai fi ajuns în România.

Potrivit spuselor femeii, mai întâi, Andrew Tate i-ar fi transmis diverse complimente și mesaje romantice. Ulterior, însă, bărbatul și-ar fi schimbat radical atitudinea. În prezent, Carla Howe crede că a reușit să scape „ca prin minune' de el. Aceasta a recunoscut că, inițial, se gândea să aibă o relație cu Andrew Tate.

„Am scăpat ca prin minune'

Așadar, acum, Carla Howe se gândește cu teamă la ce s-ar fi putut întâmpla dacă accepta invitația de a veni în România, la vila din Piera a fraților Tate. În prezent, cei doi frați sunt aflați în arest preventiv pentru 30 de zile.

„Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare.

Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva care e cunoscut nu ar face nimic rău', a mărturisit Carla Howe, potrivit Daily Mail.

Carla Howe, declarații incredibile despre Andrew Tate

Dar asta nu e tot! Carla Howe susține că Andrew Tate fi fi încercat să-i interzică să meargă într-o vacanță în Spania, împreună cu o prietenă. Atunci, bărbatul ar fi insistat că trebuie să-l „asculte'.

Totodată, fostul model Playboy Carla Howe susține că a fost foarte afectată după ce a aflat de imaginile de perchezițiile din vila fraților Andrew și Tristan Tate. În locuința acestora, oamenii legii au descoperit arme, cuțite și bani.

Carla Howe a locuit timp de un deceniu în Los Angeles. Apoi, femeia a decis să se mute în conacul Playboy al lui Hugh Hefner, în 2022, împreună cu sora ei geamănă, Melissa.

Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată

Frații Tate au fost arestați pentru 30 de zile, acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. În prezent Andrew și Tristan Tate așteaptă verdictul din partea judecătorilor.

Așadar, frații Andrew și Tristan Tate și-au petrecut Revelionul în arest, după ce polițiștii i-au reținut joi dimineață. Pe data de 5 ianuarie 2023, judecătorii de apel vor hotărî dacă îi eliberează sau nu, scrie fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Fanatik, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton