Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă: „Stai, ce? Deja?!”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă. Pe lângă o carieră de succes, prezentatorul se poate mândri și cu o familie împlinită. Recent, acesta a povestit momentul când fiica sa a venit, pentru prima oară, cu un băiat acasă. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jorge sau George Papagheorghe, numele lui real, este tată de trei: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica lui din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Prodea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară. Artistul nu a făcut niciodată diferențe între copiii lui biologici și vitregi, ci îi iubește pe toți trei necondiționat. Recent, acesta a povestit cum s-a simțit în momentul în care Ilinca a venit acasă însoțită de un băiat.

jorje-1jorje-1

Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă. Aristul a mărturisit că are o relație deschisă cu toți copiii săi și nu se sfiește să vorbească despre toate aspectele vieții.

Citește și: Ce dietă țin Jorge și soția lui, Ramona Prodea. Au un regim alimentar strict:„Sunt mai mult de 10 ani de când…'

Citește și: Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…'

Citește și: Ioana Popescu este însărcinată:”Sunt foarte fericită”

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni:„Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab'

Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă

Jorje a povestit că a fost ușor surprins când Ilinca a venit, pentru prima oară, cu un băiat acasă. Cu toate acestea, artistul a avut încredere în fiica sa, având în vedere discuțiile pe care le avusese anterior cu aceasta.

„Prima oară când a venit cu un băiat acasă, băiatul ală era în spatele ei și a zis așa un «Bună» și după a tăiat-o sus la ea în cameră.

A fost așa, atât de rapid că nici nu l-am văzut. Stai, ce? Deja?! Dar a fost OK, noi am avut încredere și avem încredere în continuare în Ilinca, e mare, are 20 de ani, îți dai seama, dar la perioada respectivă am avut pur și simplu încredere în ea.

Adică noi am vorbit orice, de la A la Z cu Ilinca. Orice am vorbit cu ea și uneori chiar ne surprindea în niște momente și eu îi zic băi, știi că nu e normal să vorbim chiar tot, adică na. E un noroc. E norocul soției mele că a știut cum să o deschidă și cum să vorbească cu ea de la început', a declarat Jorje, potrivit cancan.ro.

„Tată de băiat e diferit'

Jorje a mărturisit că postura de tată de băiat nu este cu nimic diferită față de cea de tată de fată. Chiar dacă fetele artistului sunt deja mari, acesta are o mare responsabilitate atât față de ele, cât și față de baiețelul lui.

„Tată de băiat e diferit, pentru că, na, teoretic zici că e mai ușor, dar practic e același lucru ca la fete.

Chiar astăzi, vorbeam cu soția și nu e nimic diferit, sunt aceleași discuții, aceleași problemuțe, aceleași îndrumări, e la fel ca la oricare copil, fie că e fată, că e băiat, nu contează', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton