Ce spune Vladimir Drăghia despre facturile uriașe la utilități: "Dacă nu o să am bani..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Vladimir Drăghia despre facturile uriașe la utilități. Vladimir Drăghia este o fire extrem de deschisă și spune tot timpul lucrurilor pe nume. Recent, actorul a adus în discuție o problemă reală, facturile uriașe la utilități. Iată cum ar gestiona situația, în caz că nu ar avea bani să le plătească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vladimir Drăghia este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi. Acesta a participat la un reality-show de succes, difuzat la postul Kanal D, unde a și câștigat marele premiu. A fost implicat în mai multe proiecte de televiziune, dar a cochetat și cu actoria, însă vedeta susține că nu s-a gândit niciodată la viitorul său și a lăsat doar timpul să treacă.

vladimir-draghia-1-2-768×1024-1vladimir-draghia-1-2-768×1024-1

Recent, actorul a adus în discuție o problemă reală, facturile uriașe la utilități. Iată cum ar gestiona situația, în caz că nu ar avea bani să le plătească.

Citește și: Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, în al treilea trimestru de sarcină:„Bebelușa mea crește și am doar…’

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru.Primele imagini cu locuința nou amenajată 

Citește și: Câți bani câștigă Inna.Cum au ajutat-o Delia, Carlas Dreams, Antonia, dar și influencerii să devină milionară în euro 

Citește și: Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă:’A doua minune din viața mea’

Ce spune Vladimir Drăghia despre facturile uriașe la utilități

Vladimir Drăghia a reușit, până la vârsta de 36 de ani, să se realizeze pe plan profesional. A fost implicat în mai multe proiecte de televiziune și a fost chiar câștigătorul de la Exatlon România, emisiune difuzată pe Kanal D. Însă, recent, în cadrul unui interviu, actorul a recunoscut că nu s-a gândit niciodată la viitorul lui și nu și-a făcut vreun plan anume.

Trăiește prezentul și asta l-a ajutat destul de mult în evoluția sa. Ba chiar mai mult, acesta mai spune că nu-și face probleme inutile, precum ar fi scumpirea gazelor sau alimentelor. Dacă o să aibă cu ce se plătească, bine, dacă nu, nu va plăti.

„Eu sunt cu prezentul și așa am fost mereu. Cred că de asta sunt și așa degajat. Așa eviți o grămadă de lucruri. Adică nu mă interesează dacă se scumpesc gazele, că dacă nu o să am bani nu o să le plătesc și dacă o să am bani o să le plătesc. Adică îngrijorarea nu te ajută la nimic', a spus Vladimir Drăghia, potrivit Ego.ro

Vladimir Drăghia revine pe micile ecrane

Totodată, Vladimir Drăghia le-a mărturisit fanilor că revine pe micile ecrane, într-un nou serial. De data aceasta, el va intra în pielea unui polițist.

Da, sunt polițist. Nu am prieteni polițiști, am stomatologi mulți, dar nu am avut ce să-i întreb pe ăia. Sunt polițist în serial, dar sunt polițist din ăsta mai relaxați așa, facem filaj, nu avem limbaj „de lemn', nu vorbim mult din manual, e mai mult pe „băiețeală', așa. Nu că am vrut un rol pozitiv pentru că nu prea îți alegi rolurile. Dar, oricum, nu cred că suntem „băieți buni' și „băieți răi' pentru că, din câte știu, se cam schimbă lucruri la un moment dat cu unii dintre noi, trec dintr-o tabără în alta. Tocmai, cred că suntem toți cam pe acolo, doar că ne-am ales tabăra, partea să zicem așa. Inclusiv partea legii mai face fărădelegi nu doar în filmul ăsta, ci în general, și cumva scenariul reflectă realitatea. Așa mi se pare', a povestit Vladimiri Drăghia pentru sursa menționată anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton