Cum a fost poreclită Prințesa Charlotte de către colegii ei, din cauză că e băiețoasă

 Oana Pantazi
.

Fără doar și poate, micuța Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, este unul dintre cei mai simpatizați membri ai familiei regale britanice, iar asta și pentru că știe să se facă remarcată. Iată cum a fost poreclită Prințesa de către colegii ei de școală din cauza energiei sale extreme și a firii băiețoase!

La începutul lunii trecute, Prințesa Charlotte făcea deliciul publicului de la o competiție de iahting, scoțând limba demonstrativ spre cei prezenți, dar asta este deja o recidivă. Fiica Ducilor de Cambridge a făcut același lucru la botezul fratelui ei mai mic, Prințul Lewis, când, deranjată de atenția fotografilor, a scos limba, la fel și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, în timp ce se afla în mașină… Asta nu i-a adus însă critici, ci dimpotrivă, micuța Charlotte fiind, pe zi ce trece, parcă tot mai simpatizată.

Recent, Charlotte a început școala – aceeași instituție unde învață și Prințul George, fratele ei mai mare – și, după ce a făcut cunoștință cu învățătoarea, a mai făcut o dată gestul care a consacrat-o, de data aceasta mai discret. Dacă în privința adaptării lui George la viața de școlar au fost probabil temeri, în cazul lui Charlotte părinții nu trebuie să-și facă griji, deoarece puștoaica nu este genul care să se lase condusă.

Charlotte este Prințesa războinică!

De alttfel, Charlotte a primit o poreclă încă de la grădiniță, din cauza temperamentului ei energic și a firii ei băiețoase. În timp ce părinții și unii prieteni îi spun Lottie (cuvânt care se poate traduce și prin fată frumoasă), cei mai mulți colegi o strigau… Warrior Princess (Prințesa războinică). „Îi place să se urce în copaci și e o aventurieră, a fost dintotdeauna faimoasă pentru firea ei băiețoasă”, spune corespondentul regal Katie Nicholl.

Extrem de voluntară și autoritară (pe fratele ei mai mare, George, îl dădăcește cu succes), dar în egală măsură veselă și carismatică, Prințesa Charlotte amintește de o fetiță care era cam la fel acum 88 de ani… Este vorba despre străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a, cea mai iubită suverană din toate timpurile.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton