Cum a ajuns milionar fostul socru al lui Pepe. Nelu Pastramă vindea borcane înainte de '89

 Dumba Gabriela
.

Nelu Pastramă este milionar, însă nu a fost bogat dintotdeauna, ci dimpotrivă. Fostul socru al lui Pepe cânta la nunți și vindea borcane înainte de ’89. În zilele noastre, Nelu Pastramă este om de afaceri și câștigă bani frumoși din imobiliare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul socru al lui Pepe este doldora de bani, însă nu s-a născut în puf, ba chiar vindea borcane împreună cu fratele lui să aibă ce mânca. Nelu Pastramă s-a îmbogățit rapid, însă nu mulți știu ce ocupație avea înainte de a-și pune afacerile pe picioare. 

Înainte de Revoluția din 1989, ocupația de lăutar era singura sursă de venit a lui Nelu Pastramă. Tatăl Ralucăi, fosta soție a lui Pepe, era un cântăreț talentat și câștiga destul de bine datorită cântărilor, iar acum se bucură de succes în afacerile pe care le deține.

Acum, Nelu Pastramă are milioane de euro în cont, însă ocupația care l-a ajutat să strângă bani a fost cea de lăutar, alături de fratele său. Unchiul Ralucăi Pastramă vindea borcane și își ajuta familia cu banii obținuți de pe urma lor.

Nelu Pastramă era un tip modest, un lăutar talentat, care încasa sume bunicele pe la cumetrii. De fiecare dată, se întorcea acasă cu buzunarele pline de bănuți și îi dădea numai în casă, pentru a-și întreține familia. Nu îi arunca niciodată pe prostii. După anii 90 însă, el a prosperat rapid. Având niște bănuți strânși la ciorap, a intrat în business-uri cu imobiliare și s-a îmbogățit rapid. Acum, el are palate, nu case și se lăfăie în euro și în dolari', a povestit o sursă pentru wowbiz.ro.

Unchiul Ralucăi Pastramă a vândut multă vreme borcane în cartier. Le aduna de pe unde apuca, apoi lua pe ele sume modeste, dar suficiente pentru ca familiei să nu îi lipsească nimic„, au mai spus sursele.

media-140984941570755800-e1604409397311-634×664media-140984941570755800-e1604409397311-634×664

Nelu Pastramă s-a îmbogățit din imobiliare

Afacerile pe care e deține la momentul actual l-au ajutat pe Nelu Pastramă să-și ridice case și să pune deoparte tot mai mulți bani. În plus, vila pe care o deținea în Colentina a fost vândută cu 600.000 de euro, un mare câștig pentru afacerist.

Ce avere au de împărțit Raluca Pastramă și Pepe

Pepe și Raluca Pastramă au de împărțit o avere cu multe zerouri, având în vedere proprietățile pe care le dețin împreună. În primul rând, vorbim despre grădinița din cartierul Colentina care are o poveste deosebită. A fost amenajată în interiorul vilei în care a copilărit Raluca și pe care tatăl ei, Nelu Pastramă, a scos-o la vânzare după ce fiica lui s-a mutat cu Pepe. Este vorba despre un imobil imens, compus din demisol, parter, etaj și mansarda, cu living foarte mare, 11 camere, 10 băi, două bucătării, o terasă și cu o curte spațioasă.

Nelu Pastramă voia inițial să o vândă cu suma de 700.000 de euro, însă a fost nevoit să scadă prețul, astfel încât după trei ani în care a stat pe site-urile imobiliare a ajuns să coste 570.000 de euro. Într-un final, Pepe și Raluca au hotărât să cumpere casa și i-au făcut o ofertă de 450.000 de euro lui Nelu Pastramă. Acesta nu a stat pe gânduri și au bătut palma. În afară de cei 450.000 de euro, Pepe și Raluca au mai investit în jur de 100.000 de euro în grădinița ce poartă numele celor doua fetițe ale lor, Rosa și Maria, potrivit wowbiz.ro.

Banii pentru această afacere au fost împrumutați de la bancă de Pepe. Cei doi mai dețin și un salon de înfrumusețare în buricul târgului, mai exact pe Calea Victoriei, în apropiere de Ateneul Român.

Salonul este dotat complet pentru coafor, cosmetică, make-up, babershop și manichiriură-pedichiură, iar inițial a fost scos la vânzare cu 530.000 de euro, ulterior suma fiind redusă la 430.000 de euro. Pepe declara atunci că închiriase salonul altor antreprenori, iar chiria pe care o primea de la ei era echivalentă cu suma pe care o câștiga din exploatarea salonului:

'Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.-soţia lui) are grădiniţa', declara atunci Pepe, potrivit playtech.ro.

În plus, cei doi soți mai dețin și o vilă în Pipera, în care s-au mutat în urmă cu șapte ani, în valoare de peste 250.000 de euro. Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu.

Citeste si:

Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: „Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta”

Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: „De mai bine de două-trei luni…”

Pepe divorțează, Oana Zăvoranu jubilează! Anunțul pe care vedeta l-a făcut, în urmă cu 3 zile: „Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton