Nadia Ciurlin, prezentatoare de la B1 TV, diagnosticată cu COVID-19: ”DSP m-a sunat după 5 zile”

 Lupescu Anca
.

Nadia Ciurlin, cunoscuta prezentatoare de știri de la B1 Tv, a fost diagnosticată cu COVID-19 în urmă cu șase zile, potrivit declarațiilor sale. La aflarea veștii, ea s-a izolat acasă, unde a urmat sfaturile medicului de familie. Un reprezentant de la DSP Ilfov a sunat-o la aproape o săptămână de când a aflat că este infectată ca să-i comunice rezultatul testului, iar felul în care a fost gestionată situația ei a făcut-o pe jurnalistă să vorbească public despre întregul șir al evenimentelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nadia Ciurlin a mărturisit în mesajul publicat în urmă cu câteva ore bune că, în prezent, se simte mult mai bine, însă, stările prin care a trecut de când s-a infectat au fost unele groaznice.

În finalul postării, vedeta i-a îndemnat pe apropiați, dar și pe prietenii virtuali să se protejeze cât pot de virus. Totodată, ea și-a arătat nemulțumirea față de modul în care și-au făcut treaba angajații de la DSP Ilfov în cazul său.

Am fost diagnosticată și eu cu COVID-19. Conform buletinului de analize, testul meu e pozitiv de pe 30 octombrie, dar DSP Ilfov m-a sunat abia azi, 3 noiembrie, să mă bage în carantină. 5 zile le-a luat să dea un telefon prin care să comunice un rezultat pozitiv. În timpul ăsta eu puteam îmbolnăvi zeci de oameni, dacă nu mă autoizolam din proprie inițiativă. Acum aștept să mă verifice cu poliția, când deja încep să nu mai fiu contagioasă. Altfel, acum mă simt bine, dar am trecut prin iad. Feriți-vă cât puteți de virusul ăsta, e cât se poate de real și de devastator!', a scris Nadia Ciurlin pe contul său oficial de Facebook.

Numărul de cazuri de coronavirus din România a explodat

Până pe 3 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 258.437 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

181.175 de pacienți au fost declarați vindecați.

nadia-ciurlin-infectata-cu-noul-coronavirus-1-1nadia-ciurlin-infectata-cu-noul-coronavirus-1-1

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.733 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.326 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

Până astăzi, 7.273 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton