Cum a aflat Anamaria că Aurelian Preda nu este tatăl ei biologic. Incredibil cine este mama ei!

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu trei ani, când avea doar 16 ani, Anamaria Preda a avut încă un şoc, ce a urmat celui cauzat de pierderea omului care a crescut-o: Aurelian Preda nu a fost tatăl ei biologic. Tânăra spune că a simţit acest lucru dintotdeauna , dar asta nu a atenuat din uimirea pe care a avut-o când a aflat că Aurelian Preda, bărbatul pe care l-a ştiut dintotdeauna ca fiind tatăl său, de fapt nu era cel care i-a dat viaţă.

fiica lui Aurelian Predafiica lui Aurelian Preda

Anamaria Preda a povestit, la Acces Direct, că a aflat abia când Aurelian Preda a murit, în 2016, că tatăl său nu este, de fapt, părintele ei biologic.

În ciuda acestui fapt, Anamaria Preda spune că sentimentele sale pentru omul care a crescut-o şi a avut grijă întotdeauna să aibă tot ceea ce are nevoie nu s-au schimbat. Anamaria îi este recunoscătoare lui Aurelian Preda pentru felul în care a iubit-o şi a crescut-o şi îi respectă memoria, îndiferent că acesta nu i-a dat viaţă.

„După moartea tatălui meu am aflat că el nu este tatăl meu biologic. În sufletul meu am simţit întotdeauna că el este tatăl meu biologic şi cel care m-a crescut. Pe mine nu m-a interesat cum am apărut, nu m-a interesat niciodată să aflu mai multe lucruri”, a declarat Anamaria Rosa Preda, care avea 16 ani când şi-a pierdut părintele.

În primii ani de viaţă, Anamaria Preda a crezut că naşa ei din Italia este mama ei adevărată, însă a aflat ulterior că mama ei biologică este nepoata lui Aurelian Preda, mai exact fiica surorii cântăreţului de muzică populară.

Anamaria Preda a povestit că în momentul în care a venit pe lume, Aurelian Preda a fost cel care s-a oferit să o treacă pe numele lui şi până în ultima sa clipă de viaţă s-a prezentat în ochii copilei ca fiind tatăl ei adevărat.

La trei ani de la moartea artistului, fiica lui Aurelian Preda a prins curaj să poveasteacă lumii că Nicuşor Iordan, cel mai bun prieten al tatălui ei, ar fi abuzat-o sexual, la scurt timp după moartea sa, în 2016. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton