Fostul soț al Elenei Ionescu rupe tăcerea după divorț. Cum stau lucrurile de fapt: ”Dacă vreți, mai direct...”

 Stamen Diana
.

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre divorțul Elenei Ionescu de Dragoș Stanciu. Separarea lor a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că la mijloc este vorba și despre un copil. Fostul soț al Elenei Ionescu rupe tăcerea despre motivul divorțului.

Dacă până acum a preferat să nu prea vorbească pe marginea acestui subiect, Dragoș Stanciu a vorbit despre motivul divorțului și a recunoscut că s-a împăcat cu o fostă iubită. Fostul soț al Elenei Ionescu susține că dreptatea este undeva la mijloc și amândoi sunt subiectivi când vine vorba despre acest subiect delicat pentru ei.

Băiețelul de doar un an pe care îl au împreună a rămas în grija artistei, iar cei doi încearcă să aibă o relație civilizată de dragul micuțului. Elena Ionescu nu se sperie și își dorește să apară și în viața ei un bărbat protrivit.

Această situație dezbătută până în momentul de față în presă, cât și de fosta mea soție, Elena Ionescu, mai mult sau mai puțin obiectiv, este ceva mai complexă decât pare. Aici doresc să subliniez faptul că motivul despărțirii noastre timpurii nu a fost determinat de anumite greutăți, cu care aș fi fost confruntat și de care am preferat să mă îndepărtez, nici de anumite situații de natură amoroasă față de o anumită persoană.

Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa. De aici și greutatea de a găsi acul în carul cu fân'! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași lungime de undă' în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată.

Este adevărat că în momentul de față formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal, a declarat Dragoș Stanciu, fostul soț al Elenei Ionescu pentru Click!.

Elena Ionescu, primele declarații despre divorț

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş, de comun acord, să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu.. dar nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte.

Aş face lucrurile diferit? Niciodată! Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi mamă!', a scris Elena Ionescu pe Facebook la vremea respectivă.

Dragoș Stanciu s-a întors la fosta iubită

După ce recent fostul ei soț a fost surprins cu o blondină sexy, bruneta a dezvăluit că respectiva este, de fapt, o fostă iubită a lui Dragoș, femeia cu care acesta s-a iubit înainte să o cunoască pe ea.

'E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea… E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii.. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Căsnicia cu mine a unit două persoane care şi-au dat seama că sunt potriviţi. Doamne ajută să fie fericiţi! Povestea e lungă…', a declarat Elena la o emisiune tv.

FOTO: Facebook

Elena IonescuElena Ionescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton