Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Ce gest a făcut artista față de Daniela Iliescu: „A vorbit urât de logodnica mea”

 Ifrim Georgiana
.

Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Culiță Sterp, deranjat de postările fostei sale soții, după despărțire. Artistul și Carmen de la Sălciua au format, în trecut, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost fost împreună timp de 3 ani, însă au divorțat în anul 2019. Acum, Culiță Sterp a făcut câteva dezvăluiri despre despre despărțirea de cântăreață, susținând că aceasta a făcut un gest nepotrivit după separare. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Culiță Sterp a vorbit despre mariajul cu Carmen de la Sălciua. Acesta a abordat câteva dintre subiectele care au gravitat în jurul relației lor, între care și faptul că și-ar fi clădit popularitatea datorită numelui fostei sale soții. Mai mult, artistul a mărturisit că, după despărțire, Carmen de la Sălciua ar fi făcut o postare nepotrivită, în contextul în care el era într-o altă relație și urma să devină tată pentru prima dată.

cul-9cul-9

Culiță Sterp, deranjat de postările fostei sale soții, după despărțire. După o perioadă mai lungă de certuri și reproșuri, cei doi au ales să meargă pe drumuri separare. La acea vreme, aceștia și-au adresat mai multe acuzații.

Citește și: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au cântat la aceeași nuntă.Imaginile au devenit virale

Citește și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp la o lună de la căsătorie:”Sufletul meu ajunsese la capătul puterilor”

Citește și: Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură:”Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”

Citește și: Chef Florin Dumitrescu va găti gratis la nunta lui Florin Ristei cu Naomi Hedman: „I-am promis”

Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț

La trei ani de la despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua ar fi făcut o postare prin care declara că s-ar împăca cu acesta. La acea vreme, artistul a fost deranjat de gestul fostei sale soții, având în vedere că se afla în altă relație și urma să devină tată.

„Doar un an am fost căsătorit cu ea, dar am stat trei ani. Da, eu am fost cu actuala soție în clasă, a venit la nunta. Chiar o zis, ce caută asta aici?! Eu mi-am invitat toți colegii de clasa, toți cei care au vrut să vina, au venit. Colegii de scoală de liceu, de facultate…a fost o chestie. Nu sunt genul care să mă feresc, dar atunci era puțin dramatic.

Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravida atunci. A fost întrebată daca ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să tina pentru ea. Ea a răspuns direct da. Ea a spus ceva de logodnica mea ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravida, nu te apuci să dezgropi morții nefiind împreună de 2-3 ani', a dezvăluit Culita la podcastul respectiv.

„Am început să fac melodii singur și am văzut că ei nu prea îi convenea'

Culiță Sterp a subliniat că nu și-a clădit popularitatea datorită numelui fostei sale soții, ci era cunoscut dinainte.

„Noi ne-am cunoscut la un eveniment, la un botez al unor oameni care și ei sunt cântăreți. S-a întâmplat rapid chestia, nu am cunoscut-o cu mult înainte. Eu deja eram cunoscut cu băiatul asta cu cate tot postam eu. Eu eram cunoscut în lumea mea și după aceea am făcut o melodie împreună, a prins la public, am început să fac și melodii singur și am văzut că prindeau la fel de bine desi îmi era un pic frica de chestia asta.

Și acum mă mai lovesc de comentarii că daca nu mai e ea…pai niciodată nu am fost, nu cântam la evenimente împreună. Foarte rar cântam împreună, ea canta programul ei, eu pe al meu. Noi încă mai eram împreună și am început să fac melodii singur și am văzut că ei nu prea îi convenea și i-am zis că trebuie să fac și asta singur, nu pot fi legat numai de tine', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton