La 65 de ani, Irinel Columbeanu încă se simte atras de femeile tinere: "Să fie de 18-20 de ani. Nu mi-am schimbat gusturile"

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu este cunoscut pentru aventurile sale cu femei mult mai tinere decât el. În vârstă de 65 de ani, fostul afacerist recunoaște că este atras în continuare de prezențele feminine mult mai tinere. Irinel Columbeanu are o fiică cu Monica Gabor, care este mai tânără decât cu el cu 30 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, deși diferenta de vârstă dintre ei este de 30 de ani. După ce a divorțat, fostul milionar a avut numeroase relații amoroase cu femei tinere. Deși a ajuns la vâsta de 65 de ani, Irinel Columbeanu încă se mai simte atras de femeile tinere.

iubita irinel columbeanuiubita irinel columbeanu

Fostul milionar a avut relații de iubire cu multe femei frumoase din showbiz-ul românesc. Irinel Columbeanu a fost împreună cu Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor, cea care a reușit să îl să meargă în fața altarului. Toate relațiie amoroase pe care acesta le-a avut până în prezent au fost cu femei mult mai tinere decât el.

Citește și: Irinel Columbeanu pleacă la Monica Gabor, în Statele Unite:”Mr. Pink nu cred că este gelos”

Citește și: Fiica Monicăi Gabor este întreținută de Mr. Pink în SUA. Irinel Columbeanu:”Vorbim de 300.000 de euro anual”

Citește și:Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta.Artista a îmbrăcat rochia de mireasă la doi ani de la cununia civilă

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară:„A murit pe aceeași dată…'

Irinel Columbeanu încă se simte atras de femeile tinere

Irinel Columbeanu, 65 de ani, a avut o viață plină de evenimente de neuitat. În trecut, când se numără printre cei mai bogați afaceriști din România, Irinel a avut relații cu numeroase femei din showbiz, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor. Fostul milionar a avut numai relații cu femei mai tinere decât el. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, este mai tânără cu 30 de ani decât el. Ultima iubită a acestuia, Oana Cojocaru, era cu 40 de ani mai tânără decât el. În 2020, cei doi s-au despărțit. Recent, Irinel a declarat că încă mai este atras de femeile mai tinere.

„Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut. Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta…să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile', a spus Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irinel Columbeanu a rămas fără afaceri

Irinel Columbeanu s-a numărat printre cei mai bogați afaceriști din România, iar în 2006, averea sa era estimată la 60 de milioane de euro.

În 2009, averea sa scăzuse la șapte milioane de euro, iar în prezent, Irinel Columbeanu este falit. Afacerile acestuia au dat faliment, iar acum locuiește într-un apartament cu chirie. Familia lui Columbeanu a deținut peste 56 de terenuri în comuna Ciolpani, Ilfov, mai multe mașini de lux și o vilă impresionantă. Ei bine, odată cu pierderea banilor, femeile au început să dispară din viața lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, s-a stabilit în SUA. Cei doi au împreună o fiică, Irina, care locuiește împreună cu mama sa. Irinel si Monica au divorțat în 2011, după cinci ani de mariaj. Omul de afaceri consideră că mama fiicei sale a fost cea mai bună partidă pentru el, iar dacă ar da timpul înapoi și-ar dori să fie tot cu ea. „Și pe mine mă iubește Cel de Sus. Da, alături nici n-a încetat să fie, ci doar împreună', a spus Irinel Columbeanu.


De asemenea, Columbeanu a mărturisit și care este regretul pe care îl are vizavi de mariajul cu Monica. „Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad, din păcate, mulți bărbați'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton