Culiță Sterp a împlinit 30 de ani. Ce mesaj i-a transmis logodnica lui, Daniela Iliescu: „Nu ți-am spus până acum, dar...”

 Miniosu Alexandra
.

E mare sărbătoare în familia lui Culiță Sterp, pentru că artistul a împlinit astăzi 30 de ani. Așadar, cântărețul a schimbat „prefixul'. Așa cum era de așteptat, încă de la primele ore ale zilei, acesta a fost „asaltat' cu zeci de mesaje din partea apropiaților și a fanilor săi. De departe, cea mai specială urare a fost cea din partea logodnicei lui. Iată ce i-a transmis Daniela Iliescu, mama fiului său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este în culmea fericirii, pentru că astăzi a împlinit 30 de ani. Marți, 25 octombrie 2022, fostul concurent de la Survivor a schimbat „prefixul', ocazie așteptată cu nerăbdare de el și cei dragi lui. Dovadă stă chiar mesajul primit din partea logodnicei lui, Daniela Iliescu, cea care l-a făcut, recent, și tată de băiat.

culita-sterp-3culita-sterp-3

Culiță Sterp este, așadar, sărbătoritul zilei. Logodnica lui, Daniela Iliescu, a avut grijă să-i aducă zâmbetul pe buze, fiind printre primii oameni care i-au făcut urări de ziua lui de naștere. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, declarându-i iubire artistului în văzul tuturor.

Citește și: Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat.Cum au fost surprinse cele două, într-un videoclip postat de Culiță Sterp

Citește și: De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Culiță Sterp:„Era mai agresiv cu mama sau încerca să…'

Citește și: Actorul Leslie Jordan, din „American Horror Story', a murit într-un accident rutier. Avea 67 de ani

Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții'

Culiță Sterp a împlinit 30 de ani

Cu ocazia zilei de naștere a lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu a postat o imagine de colecție cu ei doi. În dreptul acesteia, mama fiului artistului i-a făcut o frumoasă declarație de iubire, în văzul tuturor internauților ce-i urmăresc pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, frumosul meu! Ești omul lângă care îmi doresc să trăiesc o viață și să construim împreună tot ce ne-am propus și tot ce visăm, când stăm să povestim până noaptea târziu. Nu ți-am spus până acum, dar când îmi spui că ești fericit, îmi umpli sufletul de bucurie.

Îți mulțumesc pentru că alături de tine am o familie frumoasă și un înger de copil și îți mulțumesc pentru că mă inspiri să fiu mai bună. Viața lângă tine a fost o continuă provocare din care mi-am luat cele mai faine lecții. Te iubesc și îți doresc să ajungi mai departe decât îți imaginezi, pentru că Dumnezeu îți va da după sufletul tău', i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp.

Cu ce se ocupa Culiță Sterp, înainte să devină cunoscut

Culiță Sterp, pe numele lui real Nicolae Sterp, s-a născut pe data de 25 octombrie 1992. Copilăria și-a petrecut-o în Hațeg, acolo unde se ocupa de stâna familiei, cu aproximativ 1.000 de oi. Cu toate astea, nu a uitat niciodată de marea lui dragoste: muzica.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă.

Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil.

De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci', povestea Culiță Sterp, potrivit kanald.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton