Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani: "Am urmat un seminar de specializare în Germania"

 Dumba Gabriela
.

Cu ce se ocupă Mihalea, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani. În trecut, doamna Prigoană a fost producător de produse de patiserie și cofetărie, dar între timp s-a îndreptat către un alt domeniu. Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, a urmat un seminar de specializare în Germania și acum este terapeut Dorn.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit în 2016, iar de când și-a cunoscut actuala soție, pare că Silviu Prigoană este alt om. Afaceristul a slăbit, și-a schimbat garderoba, iar în aparițiile publice pare mai calm. situație care nu mai amintește deloc de fostul Silviu Prigoană aflat mereu în scandal cu Adriana Bahmuțeanu.

4354343543

Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană

Mihaela Prigoană este terapeut Dorn, iar în trecut a fost producător de produse de patiserie și cofetărie.

„Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania.

Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile.

Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile', a mai spus ea pentru Taifasuri.

Citește și: Cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu.Ce studii are și când a debutat în actorie

Citește și: Bănel Nicoliță, finalist Splash! Vedete la apă, alături de Nick Casciaro:'M-ați susținut când mi-a fost mai greu!'

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur din cauza unui video despre bunele maniere la restaurant. Cum se apără vedeta:'Este o economie inutilă'

Mihaela a fost acuzată că s-a măritat cu Silviu Prigoană pentru bani

Mihaela și Silviu Prigoană s-au cunoscut în 2015, la câteva luni după divorțul lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, iar pe 8 martie 2016 s-au căsătorit.

Silviu pentru a șaptea oară, iar Mihaela, pentru a doua oară.

Ambii au mulți copii din căsniciile anterioare, dar le place să aibă casa plină de veselie. Mihaela are trei copii, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii. Pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit.

Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni.

Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui.

Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută', povestea Mihaela pentru Taifasuri.

Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană

Mihaela și Silviu Prigoană s-au cunoscut prin intermediului regretatului Marcel Toader. A evoluat foarte repede relația lor de la amiciție la căsătorie.

„Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat.

El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor.

Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon, eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin.

Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct.

El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti, spunea Mihaela Botezatu acum câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton